Samsunglar iptal yedi. Ondan dolayı memnuniyet kuponu vermişlerİade yaptınız oradanmı verdi kuponu iyimiş 500 tl
Samsunglar iptal yedi. Ondan dolayı memnuniyet kuponu vermişlerİade yaptınız oradanmı verdi kuponu iyimiş 500 tl
Anladım parolapara ile birleştirirseniz 400 tl de oradan gelirSamsunglar iptal yedi. Ondan dolayı memnuniyet kuponu vermişler
Paralapara kullanmıyorum. Önemli olan değer .i monitöre. Bende msi 23.8 g244pf e2 var. Çok fark olur muAnladım parolapara ile birleştirirseniz 400 tl de oradan gelir
2k monitör 1080p den daha iyi olur tabiParalapara kullanmıyorum. Önemli olan değer .i monitöre. Bende msi 23.8 g244pf e2 var. Çok fark olur mu
Evet satıcı öyle diyorDiğer konuda arkadas 5 ölu piksele kadar degisim almiyorlar demiş doğrumu bu ona göre alacağım
Iade edersin paşa paşa alırlar. Sadece değişim olmaz.Diğer konuda arkadas 5 ölu piksele kadar degisim almiyorlar demiş doğrumu bu ona göre alacağım
1080 p yeterli olur 2 k darboğaz yapar senin sistemde dostumÇok arada kaldığım bir konu var. İki tane monitör kullanacağım ve 27 inç olmasını istiyorum. Monitörler 180 hz ama full HD mi yoksa qhd mi alayım acayip kararsız kalıyorum bu konuda. Hikayeli oyun, arada da fps oynayacağım. Bilgisayarımda da AMD Ryzen 3600 işlemci ile AMD ryzen RX590 ekran kartı var. Geleceği de düşünecek olursak hangi monitörü tercih etmek mantıklı olur sizce, qhd'ye o kadar para bayılmaya gerek var mı sizce? Şimdiden teşekkürler beyler.
o sistem 2kyi kaldıramaz dostum simdilik bütçe dostu 1080p al gayet yeterli ilerde daha guzel daha uygun 2klar cıkar sonra uzulursunÇok arada kaldığım bir konu var. İki tane monitör kullanacağım ve 27 inç olmasını istiyorum. Monitörler 180 hz ama full HD mi yoksa qhd mi alayım acayip kararsız kalıyorum bu konuda. Hikayeli oyun, arada da fps oynayacağım. Bilgisayarımda da AMD Ryzen 3600 işlemci ile AMD ryzen RX590 ekran kartı var. Geleceği de düşünecek olursak hangi monitörü tercih etmek mantıklı olur sizce, qhd'ye o kadar para bayılmaya gerek var mı sizce? Şimdiden teşekkürler beyler.
1080 p yeterli olur 2 k darboğaz yapar senin sistemde dostum
teşekkür ederim beyler desteğiniz için, dediğiniz gibi yapayım. İnşallah ileride daha iyileri nasip olur çok sağoluno sistem 2kyi kaldıramaz dostum simdilik bütçe dostu 1080p al gayet yeterli ilerde daha guzel daha uygun 2klar cıkar sonra uzulursun
kanka ben ayar çekemiyorum nedendir kapalı yani o yerler bir şeyden dolayı mıF/P olarak gerçekten kaliteli iş çıkarmışlar, giriş seviyesinin bir tık üstü diyebiliriz. Eğer bütçeniz yoksa veya yan ekran olarak almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Kağıt üzerinde ki değerlerden daha fazla parlaklık sunduğu kesinlikle aşikar. Renk ayaları yapılınca çok daha kaliteli bir görüntü alıyorsunuz ben ana monitörümü referans alarak
Parlaklık 75
Kontrast 55
Siyah Eşitlik 50
Ön ayar kişisel
Keskinlik 50
Profesyonel Mod Yerel
Renk Sıcaklığı Normal
Gama 1.8
Şeklinde ufak bir ayarlama yaptım.
Alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim satıcı da oldukça ilgil kendilerine teşekkür ederim sorularınıza hızlı bir şekilde yanıt veriyorlar ve çözüm odaklı davranıyorlar.