🔥İndirim KTC H27T22C 27 İnç 2K 180 Hz IPS 6.623 TL

alınır mı ya çok fazla bilgi yığını oldu ama yani çin malı ya üzer mi acaba diyede düşünüyorum sonra değerlere bakıyorum güzel karşılaştırmalardan falan fakat niye fiyatı daha ucuz rakiplerine göre anlayamadim kararsız kaldım alıp almamakta

alınır mı ya çok fazla bilgi yığını oldu ama yani çin malı ya üzer mi acaba diyede düşünüyorum sonra değerlere bakıyorum güzel karşılaştırmalardan falan fakat niye fiyatı daha ucuz rakiplerine göre anlayamadim kararsız kaldım alıp almamakta
valla aynı şekil duruma göre bende çekeceğim kesin bir şey dense alınır mı alınmaz mı durumundayım.

valla aynı şekil duruma göre bende çekeceğim kesin bir şey dense alınır mı alınmaz mı durumundayım.
Marka açısından güvenilir olduklarını söyleyebilirim. Küresel pazara yeni yeni açılıyorlar. Yurt dışında da popülerleşmeye başladı. Paylaştığım makalelere bakabilirsiniz.

Konudaki modelle alakalı şu kaynaklara bakabilirsiniz:

Son düzenleme:
Marka açısından güvenilir olduklarını söyleyebilirim. Küresel pazara yeni yeni açılıyorlar. Yurt dışında da popülerleşmeye başladı. Paylaştığım makalelere bakabilirsiniz.

Konudaki modelle alakalı şu kaynaklara bakabilirsiniz:

Dahua 24" LM24-E231​

bu model nasıldır reis

Dahua 24" LM24-E231​

bu model nasıldır reis
Renk gamutu fiyatına göre çok iyi, kontrast tipik ips seviyesinde ve parlaklık orta. Ufo testinde de rahatsız edici bir ghosting görmedim. 3.369 TL'ye satılıyormuş, fiyatına göre çok iyi. Renk gamutlarını doğrulamak için 2 farklı incelemeye baktım. Herhangi bir sıkıntı yok, tutarlı sonuçlar veriyor ikiside. Renk doğruluğu modelden modele göre değişir ama, sonuçlar fena değil. Bir incelemede 1.39 diğerinde ise 2.03 ortalama delta e değeri çıkmış. İstediğimiz ortalamada 3'ün altında olması ve sonuçlar iyi. Renk doğruluğunu başka şeylerde etkiliyor ama, kafada biraz fikir oluşsun diye paylaştım.
Desktop Screenshot 2025.06.08 - 09.22.15.51.webp

Desktop Screenshot 2025.06.08 - 09.22.35.62.webp
Desktop Screenshot 2025.06.08 - 09.22.53.04.webp
Desktop Screenshot 2025.06.08 - 09.22.54.62.webp
Desktop Screenshot 2025.06.08 - 09.22.56.45.webp

Desktop Screenshot 2025.06.08 - 09.25.08.00.webp
Desktop Screenshot 2025.06.08 - 09.25.27.12.webp

aldım arkadaşlar bu monitörü kesinlikle üzmez tavsiye ederim malzeme kalitesi yeterli 2k deneyimi güzel sunuyor ölü piksel ve ghosting yok hiçbir şekilde şaşırdım bende çin menşelli olduğundan korktuğum şeylerin hiçbiri çıkmadı gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz tabi yine tercih sizin bana gayet güzel ve yeterli geldi

Çin ürünlerinin ucuz olma sebebi : Arge maliyetinin bulunmaması. Yıllardır ucuz işçilik sebebiyle çoğu markanın üretimi çin de yapılmakta ve buda bir knowledge aktarımına sebep olmakta. Yani fabrikada Asusun zaman harcayıp tasarlattığı, test ettirdiği, mühendis çalıştırdığı kart tasarımı üretilirken, çinliler kartın klonunu kendi markaları için üretebilirler. Yada tasarımdan esinlenebilirler. Bu şekilde arge maliyeti 100 de 1 düşer.

Birleştirme ve üretim maliyetleri zate ucuz iş gücü sebebiyle uygun.

Bunun yanında kullanılan komponentler çok önemli. Yani malzemesi kaliteli dendiği zaman kriter genelde kullanılan plastiğin tokluğu dokusu oluyor. Asıl kaliteyi belirleyici kısım iç malzemedir. Bir smd kapasitör 0.01 dolarada var piyasada 0.40 dolarada. bunlarda doğrudan çalışma saatini etkileyen faktörler.

Bu bilindik markaların çok kaliteli komponent kullandığı anlamına gelmiyor. Bunlarda seri seri kalite değişiyor. Asus-dell gibi markaların giriş seviyesi gaming ürünleriyle profesyonel (xps gibi) serilerinin fiyat farkıda biraz bundan kaynaklanmakta.

Kısacası kalitesini zaman gösterir :)

aldım arkadaşlar bu monitörü kesinlikle üzmez tavsiye ederim malzeme kalitesi yeterli 2k deneyimi güzel sunuyor ölü piksel ve ghosting yok hiçbir şekilde şaşırdım bende çin menşelli olduğundan korktuğum şeylerin hiçbiri çıkmadı gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz tabi yine tercih sizin bana gayet güzel ve yeterli geldi
Üzmez ama sevindirir mi? Parlaklık nasıl, yeterli mi sizce?

27 inç 2k 4500 olan model kupon ile 4000, e geliyor. Alsam mı

Geri