🔥İndirim KTC H27T22C 27 İnç 2K 180 Hz IPS 6.623 TL

Eğitim indirimi muhabbeti 30 haziranda bitiyor. O tarz bir indirim tekrar gelir mi bilmem ama g6 oled indirimleri 30 haziranda biter gibi.
Her ay stok ve fiyatlar güncelleniyor diye biliyorum, aylardır bu g6 oled indirimi var çünkü. Aradabir bitiyor, sonra tekrar indirime giriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Panel modeli biliniyor mu?
Eğer paneli revize edilmediyse Dell de kullanılan panel bu:

AUO markasına ait M270DAN08.C diye geçiyor. KTC de AUO panel kullanıyor ama, modeli farklı.

Eğitim indirimi muhabbeti 30 haziranda bitiyor. O tarz bir indirim tekrar gelir mi bilmem ama g6 oled indirimleri 30 haziranda biter gibi.
Bu arada oled için burn-ın güncellemesi yayınlanmış. 3 yıllık deneyimini aktarıyor.

VA panel olmasına rağmen normal overdrive ayarında bile ortalama 3.29 ms vermiş VA için çok iyi bir değer. Rakibi Samsung Odyssey G4 240 Hz IPS panelli olmasına rağmen ortalama 6 ms vermiş. VA alınmaz diye ezbere konuşmayın lütfen.
Konudaki va monitörle alakalı bilgim yok ama, va da ortalama tepki süresine bakmak yeterli değil. VA'nın sorun yaşadığı asıl yer siyahtan griye geçişler. Yani koyu renklerde sorun yaşıyor. Ayrıca va monitör alınacaksa tepki süresi testinin yanında ufo testi de ekstra önem kazanıyor, zira tepki süresi testleri her zaman doğru sonucu vermiyor. Bazı incelemelerde 3ms bazılarında da 5ms çıkabiliyor monitörler. Ortalaması 5ms'tir ama geçişlerde 20ms'tir o zaman black smearing (hareket halinde siyah iz) özetle ghosting sorunu yapar. Eğer bu kısmı da geçtiyse sorun yok demektir.
Desktop Screenshot 2025.06.07 - 15.23.42.43.webp

Her ay stok ve fiyatlar güncelleniyor diye biliyorum, aylardır bu g6 oled indirimi var çünkü. Aradabir bitiyor, sonra tekrar indirime giriyor.

Eğer paneli revize edilmediyse Dell de kullanılan panel bu:

AUO markasına ait M270DAN08.C diye geçiyor. KTC de AUO panel kullanıyor ama, modeli farklı.

Bu arada oled için burn-ın güncellemesi yayınlanmış. 3 yıllık deneyimini aktarıyor.
Martta başlamış eğitim indirimi. Marttan beri var G6 indirimi dediğin gibi. Ama 30 haziran son yazmış samsung. Tekrarlanır mı bilmem.
1000038728.webp

Şu Dell'in panelini niye değiştiriyorlar ki anlamıyorum. Elimizde kesin bir kaynak yok ama böyle söylentiler varsa %99 değiştirmişlerdir. Şu fiyata net tercih edilebilecek bir monitörken başka modellere itiyor şuan şu panel değişikliği muhabbeti.
neden değiştirirler bazen ticari düşünmek gerekiyor. Genellikle lansman denilen olayda sağlam bir ürün çıkarılır bir reklam maliyetini ürüne harcamak gibi düşün. O kullanılan panel eski nesil ama kaliteli bir paneldi şu anda muhtemelen istese de stoklarda yoktur. Şu anda lenovo r27qe modelinde olan da bu farkıdnaysna bütün forum lenovo r27qe konuştu sağlam marka reklamı yaptı sonraki model muhtemelen aynı kalitede olmayacak zaten yavaş yavaş modelin son stokları bitmek üzere fiyat arttı.

neden değiştirirler bazen ticari düşünmek gerekiyor. Genellikle lansman denilen olayda sağlam bir ürün çıkarılır bir reklam maliyetini ürüne harcamak gibi düşün. O kullanılan panel eski nesil ama kaliteli bir paneldi şu anda muhtemelen istese de stoklarda yoktur. Şu anda lenovo r27qe modelinde olan da bu farkıdnaysna bütün forum lenovo r27qe konuştu sağlam marka reklamı yaptı sonraki model muhtemelen aynı kalitede olmayacak zaten yavaş yavaş modelin son stokları bitmek üzere fiyat arttı.
İşte bu tarz durumlarda da markaya olan güvenimiz düşüyor. Kendi adıma konuşuyorum. Ben Dell'i müşterisini önemseyen sırf 2 kuruş için panel değiştiren bir firma olarak bilmezdim. Ki şuan Dell monitör kullanıyorum sırf müşterisini önemseyen bir firma olduğu için. G2422HS modeli bu arada. Kontrast değerleri 1100:1 falan bendekinin.

Kapitalist sistem böyle yapacak bir şey yok. Günümüz koşullarında en F/P ürün neyse onu almaya çalışıyoruz. Geçen ay ki R27QE idi. 5 ay önceki G2724D. Şuan bu ktc baya iyi mesela fiyatına göre.

Konu açıp max bütçenizi belirtin. Ne için kullanacağınızı da belirtmeyi unutmayın. Oyunsa hangi oyunlar mesela?
27' ips QHD 6-8k burda çok fazla şey yazılıyor arkadaşların çok bilgili oldukları belli o yüzden bu şekilde sordum

konuda ktc monitörden çok dell konuşulmuş birazda ktc değerlendirmesi yapabilirse bilgili kişiler sevinirim almaya niyetliyimde eğer iyi bir monitörse
Kontrast değeri ve renk gamutu olarak rakibi yok o paraya. Tek eksiği pivot özelliği olmaması.

Geri