🔥İndirim KTC H27T22C 27 İnç 2K 180 Hz IPS 6.291 TL

Sonunda mükemmel ayarlara ulaştım sizde deneyebilirsiniz; Güncel ayarlar aşağıda ki gibidir.

Parlaklık 75
Kontrast 55
Siyah Eşitlik 50
Ön ayar kişisel
Keskinlik 50
Profesyonel Mod Yerel
Renk Sıcaklığı Normal
Gama 1.8

Ben baya iyi görüntü aldım bu ayarlarla.
Monitörden memnun musunuz herhangi bi sıkıntısı var mı

Merhabalar monitörden ben de aldım forumdaki yorumlardan istinaden ve gayet tatmin etti beni 2 ölü piksel 2 de sıkışmış piksel var sanırım . Sıkışmış piksele zoom attığımda normal duruyor son fotoğrafta zoomlu halini ekledim ve zaten bunları normal kullanımda görmeniz neredeyse imkansız . İlk deneyim olarak bu fiyata alınabilecek daha iyi model olduğunu düşünmüyorum . @Etzzel hocamın forumda paylaştığı renk ayarlarını deniyeceğim bakalım. Overdrive modunu ne kullanmalıyım acaba?

Ekler

• IMG_0769.webp
    IMG_0769.webp
    621.3 KB · Hit: 80
  • IMG_0766.webp
    IMG_0766.webp
    807.1 KB · Hit: 82
  • IMG_0772.webp
    IMG_0772.webp
    898.9 KB · Hit: 76
  • IMG_0771.webp
    IMG_0771.webp
    1.2 MB · Hit: 73
  • IMG_0768.webp
    IMG_0768.webp
    1.2 MB · Hit: 76
Merhabalar monitörden ben de aldım forumdaki yorumlardan istinaden ve gayet tatmin etti beni 2 ölü piksel 2 de sıkışmış piksel var sanırım . Sıkışmış piksele zoom attığımda normal duruyor son fotoğrafta zoomlu halini ekledim ve zaten bunları normal kullanımda görmeniz neredeyse imkansız . İlk deneyim olarak bu fiyata alınabilecek daha iyi model olduğunu düşünmüyorum . @Etzzel hocamın forumda paylaştığı renk ayarlarını deniyeceğim bakalım. Overdrive modunu ne kullanmalıyım acaba?

Ghosting testini açıp yapabilirsiniz.

En iyisi advanced gözüküyor:

Hayırlı olsun hocam, overdrive modunu kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Bende de bir adet ölü piksel çıktı maalesef ancak çok ciddi bir sorun değil. Fiyatına göre göz ardı ettim.

Advanced suanda en makul olanı gibi duruyor. Ayarlardan sonra yorumunuz nedir merak ediyorum.

Fena zamlamışlar ürünü :D Aynı markanın 2k 100 Hz İps bir monitörü daha var , dikkat çekmedi sanırım onun fiyatı hala 4500 TL , baya ölü bir fiyat 2k monitör için, merak ettirdi açıkçası. Abdullah abi bir turda o monitörü inceler misin :kappa: @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz

Eğitim indirimi ile kaça düşüyor? 27 ve 32 inç versiyonunu da yazın.
27inç 7500tl iyzico hariç diğeri ise 7500-8000 arasındaydı. Genel olarak r27q ile benzer olduğu söyleniyordu. Şu an r27q bulunmadığı için bana cazip geldi

27inç 7500tl iyzico hariç diğeri ise 7500-8000 arasındaydı. Genel olarak r27q ile benzer olduğu söyleniyordur. Şu an r27q bulunmadığı için bana cazip geldi
R27QE'ye yaklaşamıyor. Ama fiyatında tercih edilebilir.

Geri