Arama sonuçları: *

• Users: ozntr
  • Order by date
  1. ozntr

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G8 34" 0.1ms 175Hz UWQHD Monitör 25.968TL (Peşin 6 Taksit)

Yanlış hatırlamıyorsam amazonda 10 gün önce zaten 24699'a satılıyordu.
  2. ozntr

Türk Telekom Şubat ayı yıldızlı günler kampanyası

Konu için teşekkürler tam tarife bitiminde geçiş yaptım
  3. ozntr

Türk Telekom Şubat ayı yıldızlı günler kampanyası

Link atabilir misiniz sitesinde kampanyayı bulamadım
  4. ozntr

Lenovo Legion 5 Klavye Düzgün Çalışmıyor

Öneri için teşekkürler, iade etmeye karar verdim
  5. ozntr

Lenovo Legion 5 Klavye Düzgün Çalışmıyor

Merhabalar, amazondan Legion 5 Ryzen 5600 RTX 3060 modelini satın almıştım, bugün geldi ve Windows kurulumunu gerçekleştirdim. Ancak klavyede birkaç tuş (ü, Enter, space, ö, ç, F7, Backspace, Num Lock, 3, 4, 8, virgül, sağ, alt ve sol ok) harici hiçbir tuş çalışmıyor. Yabancı forumlar dahil her...
  6. ozntr

Eleştiri yapacağım dava yer miyim?

Şakaysa komik değilse daha komik
  7. ozntr

🔥İndirim LAV İnci 6'lı Çay Bardağı ve Güneş gözlüğü 23₺🔥

Kalitesiz güneş gözlüğü takmaktansa hiç gözlük takmamak daha iyidir. Çünkü kalitesiz güneş gözlükleri gözünüzü savunmasız hale getirip, normalde zarar veremeyecek UV ışınlarına karşı gözünüzü daha savunmasız hale getirebilir. O yüzden kalitesizse ne alın ne de kullanın. İnternette bununla ilgili...
  8. ozntr

RX 6800 XT ve Ryzen 5 5600X için Parça Önerisi

Merhabalar, yönlendirmeleriniz için tekrardan teşekkürler. Fiyatı pckolikte diğer yerlere göre uygun olduğu için oradan XPG CORE REACTOR 750W aldım. Cool Zero da olabilirdi ama arada ciddi bir fiyat farkı yoktu. Güç kaynağı ve anakart seçimi özellikle önemli geliyor bana. Almışken iyisi olsun...
  9. ozntr

Smart Access Memory için AMD tercih ettim. Yoksa 12400f de mantıklı çok daha uygun ama anakart pahalı geldi biraz, aradaki farka değmiyor gibi. 5 5600 de olabilirdi, içime sinmedi nedense o yüzden şu anlık işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum.
  10. ozntr

Önerileriniz için teşekkür ederim. Başta 2x8 dual channel alacağım büyük ihtimalle. Sonradan yükseltir miyim bilmiyorum. Güç kaynağında da önerdiklerinizden hangisi kafama yatarsa onu alacağım. Yine başka parça önerileri olan varsa beklerim.
  11. ozntr

Teknobiyotikten aldım yine ama trendyoldan vade farksız 6 taksitle aldım o yüzden orayı tercih ettim
  12. ozntr

Teşekkürler, trendyoldan 4900'e kutusuz olanını aldım.
  13. ozntr

Merhabalar, yeni bir sistem toplayacağım. Ekran kartı olarak ASUS RADEON TUF RX 6800 XT OC modelini aldım. İşlemci olarak da AMD RYZEN™ 5 5600X tercih ettim. Halihazırda olan 2K 165 Hz monitörümü kullanacağım. Sistemin kalan parçalarını toplamak için yaklaşık 5-6k kadar bir bütçem var. F/P...
Top Bottom