Amanita
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Korumalarının tam görünmesi japon kapasitör* kullanılması başlı başına ürünü S tier yapmıyor. Yukarıda attığım tier listi hazırlayanlar eminim senden benden iyi biliyordur bu piyasayı. Xpg pylon orada gördüğün üzere C tier ucuz/orta sistemler için öneriliyor. Yani 5600x rx 6800xt de ucuz orta sistem sayılmayacağına göre bence bu sistem için önermemelisin. Ha diyorsan ki ben o listeyi hazırlayanlardan daha iyi biliyorum o zaman tamam en azından söyle bu üst düzey değil ama işinizi görür diye. Ferrariye tüp taktırmak gibi oluyor böyle... Bütçe yetmiyorsa bile sistemden kısılacak en son parça PSU bana göre .
Rami 1x16 öneriyorsun ama hiç sormadan 1 ay içinde bir tane 16 gb daha al diyorsun yani neden direkt 2x8 önermiyorsun? Arkadaş 32 gb mı istemiş ? En azından anlat 1x16 ram 2x8e göre daha az performanslı çalışır diye.
Rami 1x16 öneriyorsun ama hiç sormadan 1 ay içinde bir tane 16 gb daha al diyorsun yani neden direkt 2x8 önermiyorsun? Arkadaş 32 gb mı istemiş ? En azından anlat 1x16 ram 2x8e göre daha az performanslı çalışır diye.