Arama sonuçları: *

1. StarWars

Favori Yaz Meyveniz Nedir?

Şeftali usta tek geçerim
  2. StarWars

Çocukken yaptığınız en büyük başarı neydi? (0-13)

11 yaşındaydım sanırım henüz oran orantı konusunu işlememiştik ben 2019 yerel seçimleri sonucunu sandıklar %30 dayken bilmiştim :D
  3. StarWars

En sevdiğiniz Metallica şarkısı?

Güzeldir severim 1690575065 Hocam sen söyledin albümü dinlemeye başladım direkt :D Biraz da fikir almak için açtım konuyu çok ilgim yoktu yeni oluşmaya başladı 1690575093 Albüm olarak dinlemeye ilgim yoktu bilindik şarkıları dinler geçerdim genelde 1690575337 biraz yanlış anlattım tekrar...
  4. StarWars

En sevdiğiniz Metallica şarkısı?

Soru başlıkta bakalım forumda kaç metalci var :D
  5. StarWars

Takıntılı McQueen fanıyım ne yapmalıyım ?

Arkadaşların halt yemiş boş ver KAÇÇÇOOVV
  6. StarWars

Ülke batmaya mı gidiyor?

ülke gayet iyiye gidiyor yalan söylemeyin. Berlinden selamlar
  7. StarWars

Karşı cinsle aranız nasıl?

bir kaçı hariç fena değil, ha ilk konuşmayı iyi açarım iletişim yeteneğim yüksektir
  8. StarWars

istanbuldaki iyi internet kafeler

ataşehir metropol avm de fdr var
  9. StarWars

Ekrem Imamoğlunun Yaptığı El Işareti

Dostum ben HDP li de değilim CHP li de illaha ki açıklayayım ben ilk tur için inceyi 2. turda erdoğanın karşısındaki adayı destekliyorum allah allah. İlla söyleteceksiniz.
  10. StarWars

dostum ben chp li değilim bunu savunmuyorum zaten. Demirtaş adil yargılanarak geleceğine karar verilmelidir. Sadece Dilek hanımın yaptığı harekette bir problem yok.
  11. StarWars

ben bunda bir sorun göremiyorum ayrıca zafer işareti hdp nin değil winston churcill indir
  12. StarWars

Cinsel Organda Aşırı Kaşınma

Neyin matematiğini yaptınız be abi gitsin doktora ne olacak enfeksiyon kapmıştır ilişkiye girmediyse korumadan bir şey olmaz korkmasın :D
  13. StarWars

2000-2500 TL Bütçede Ayakkabı

Çok tercih ettiğim bir tür değil ama düşünebilirim <3
  14. StarWars

2000-2500 TL Bütçede Ayakkabı

Bu bütçede bir ayakkabı arıyorum, günlük giyim için arıyorum 17 yaşındayım. Arkadaşlarım airforce falan önerdi ama başka önerilerde görmek istiyorum önerilerinize açığım arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  15. StarWars

En Geç Gelen Yemek Siparişiniz Nedir?

saat 2 de söyledim 6.40 da gelmişti :D
  16. StarWars

Bir insan neden Atatürk'ü sevmez?

Davarlar çünkü.
  17. StarWars

Pc toplayan adam hakkinda

Bu konuda cevap vermem bile hata aslında siteye karşı bir ön yargı oluşturdum. Tekrar tekrar söylüyorum kartlar miningli değildir. İbrahim abinin dediği doğru başkasının y...ıyla gerdeğe girilmez. O nedenle ben susacağım. Bir zaman geçsin, kullanıcı yorumları yapılsın dediğim gibi ondan sonra...
  18. StarWars

Fikirlerine değer verdiğim birisin, beni tanımazsın BatuhanKLC ile muhabbetim var kendisiyle hakkında konuşurken ibrahim abi diye hitap ederim. Eleştirin için teşekkür ederim, biraz fazla savundum evet ama ben başkaları yalan yanlış şeyler görüp alışkanlıklarında devam etmesinler diye böyle...
  19. StarWars

Belge işine hakim değilim. O konuda bir şey diyemem. Diyeceğim tek şey var o da yapılanın mümkün olabileceği. Ama forumda sevdiğim insanlardansınız en azından bazıları gibi "Refurbished yalan" demiyorsunuz. Bu işlemin nasıl yapıldığını açıklıyorsunuz. Yanlış bilgi raporum red yemeseydi keşke...
  20. StarWars

Şunu da ekleyeyim, her kartta bu yapılmıyor vram ekleme yapılmıyor. Şu an test edilme aşamasında. Kapasitör yenilemek ise ürünü yenilemektir evet. Ve sorun şurada problem çıkarsa birebir geri değiştirme garantisi verilmiş ortada bir girişim varken neden kösteklik çabası var? Adama sal bi...
Top Bottom