Arama sonuçları: *

1. Mustafa__

16 yaşında Payoneer hesabı açılabilir mi ?

Soruda da belirttiğim gibi 16 yaşındayım ve payoneer hesabı açabiliyor muyum ?
  2. Mustafa__

Klavye sizin için önemli mi?

Klavye çok önemli değil. Switchin kalitesine dikkat edin sadece onun dışında klavyeye uçuk miktarlar vermenize gerek yok. Kulaklık ve mouse daha önemli.
  3. Mustafa__

2500 TL bandında kulak içi kulaklık önerisi

2500 TL civarında kulak içi kulaklık arıyorum. Kullanma ana amacım müzik olacak ve aynı zamanda kulaktan kafayı sallayınca vs düşmemesi lazım. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  4. Mustafa__

Cities Skylines ile ilgili

Şehrimin vergilerini vs ayarlayabileceğim sekmeyi bulamıyorum. İzlediğim videolarda para ikonuna tıklayınca açılıyor fakat ben para ikonunu bulamadım bir türlü. Dlcsiz olduğu için olabilir mi acaba yardımcı olursanız sevinirim. Birde oyunu çok bilmiyorum nasıl para kazanılıyor oyunda ?
  5. Mustafa__

Dying light 2 tavsiye lütfen

İlk oyunu bilmene gerek yok hikayeler bağlantılı değil. Kafana göre oyna.
  6. Mustafa__

Yardım Sıvı Soğutmayı Takamıyorum

Sorunu çözmüş. Kabloları yanlış yere taktığından dolayı sorun yaşamış.
  7. Mustafa__

Yardım Sıvı Soğutmayı Takamıyorum

Arkadaşım sıvı soğutmayı bir türlü takamadığını söylüyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
  8. Mustafa__

klavye hotswappale mi nasıl anlarım?

Hocam lehim yapmanızı tavsiye ederim.
  9. Mustafa__

Sizce Windows 11 e Geçeyim Mi win11 hakkında ne düşünüyorsunuz

Uzun bir süredir kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bana göre arayüz kullanımı windows 10'dan daha keyifli.
  10. Mustafa__

Öneri Beyaz, Düşük Tepki Süreli Klavye

Fn tuşlarını zaten kullanabiliyorsunuz hocam
  11. Mustafa__

Öneri Beyaz, Düşük Tepki Süreli Klavye

https://tr-m.banggood.com/GAMAKAY-TK68-Mechanical-Keyboard-68-Keys-Triple-Mode-Connection-Wired-Type-C-or-BT5_0-or-2_4G-Wireless-with-Receiver-Gateron-Switch-XDA-Profile-PBT-Keycaps-Hot-Swappable-RGB-Gaming-Keyboard-p-1837263.html#popupSearch Çok kaliteli bir klavye bu fiyat bandında en...
  12. Mustafa__

god of war alınır mı?

Hocam adamsiniz
  13. Mustafa__

Steelseries Apex Pro kullanan var mı ?

Hocam almanızı tavsiye etmem. Tamamen para israfı bir ürün.
  14. Mustafa__

Öneri Hangi Ekran Kartı Daha İyi Sogutma ve kalite

Hocam genellikle aynı modeller arasında karşılaştırma yapmak için kullanılır ve genellikle cuda çekirdeği fazla olan daha performanslı olur ancak istisna durumlarda olabiliyor. 1685903195 Size önerim , 6700xt modelleri arasında 3 fanlı bir model ile 2 fanlı bir model arasında uçurum bir fiyat...
  15. Mustafa__

Hocam zaten 3060 ile 6700xt karşılaştırması hata bence. Direkt 6700xt alırdım ben olsam Xfx ile arasında da uçurum bi fark yok
  16. Mustafa__

Hocam esktra para vermenize gerek yok hemen hemen aynılar zaten. Ucuz olanı alın geçin.
  17. Mustafa__

Öneri Mouse alıcam marka önerisi lazım

Nasıl biraz daha hocam ? Yaklaşık 700 tl daha eklemesi gerekiyor.
  18. Mustafa__

1.100 kablosuz\kablolu mouse

O kadar çıkamıyorsanız bunu öneririm https://www.hepsiburada.com/pwnage-ultra-custom-ergo-ultralight-wireless-oyuncu-mouse-beyaz-p-HBCV0000098FRT?magaza=ConnectGame
  19. Mustafa__

RX6600 sistemde akıcılık sorunu

Amd driverları genel olarak problemli olduğu için biri problem yaşarken aynı sürücüde başka birisi sorunsuz kullanabiliyor.
  20. Mustafa__

steelseries qck+ mouse pad alınır mı

Alınır. Alternatif olarak glorious xl öneririm.
Top Bottom