Neler Yeni

RX6600 sistemde akıcılık sorunu

Mustafa__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Tartar
Bende öyle düşünüyorum işte garip geldi
Hocam parçalarla bir alakası yok. Zaten sisteminizin test videolarına baktığınızda sizde göreceksiniz darboğaz olmadığını. Yaşadığınız problemin sebebini net bilmemekle beraber driverdan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Ama dediğim gibi emin değilim.

Ryoes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yetkin Dindar
alakası bile yok bro 12100f rx 6600e darboğaz yapmaz 1080p'de de 2K'da da arkadaşın bahsettiğin stutter/fps drop problemi tahminim driver problemi yaşıyor kartına göre ince ayar yapması lazım.
Yardımcı olabilir misin? ben anlamam amd den bu zamana kadar nvidia kullandım mecburen amd ye geçiş yaptım çünkü fiyatlar biraz sıkıntı

Mustafa__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Tartar
Hatta i3 12100f rx 6600'e en uyumlu olabilecek işlemcilerden biri.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Yusuf
Güncelleme mi beklemeliyim
DDU ile ekran kartını silip veya sistemde veri yok ise formatlayıp eski sürüm drvier deneyebilirsin. çünkü baya bir arkadaş güncel sürüm drvier yüklediğinde problem çıkardığını yazıyordu o kadar çoktuki takip edemedim.

Ryoes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yetkin Dindar
DDU ile ekran kartını silip veya sistemde veri yok ise formatlayıp eski sürüm drvier deneyebilirsin. çünkü baya bir arkadaş güncel sürüm drvier yüklediğinde problem çıkardığını yazıyordu o kadar çoktuki takip edemedim.
Bilgisayarı yeni formatladım DDU ile silip yenisini yüklemiştim tekrardan eski driverlara mı geçiş yapayım

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
bende en güncel driver yüklü böyle bir sorun yaşamıyorum

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Yusuf
bende en güncel driver yüklü böyle bir sorun yaşamıyorum
işte amd'nin problemide bu kadar bazı kartta yaşanan sıkıntı bazı kartta yaşanmıyor, bazılarında model farkediyor bazılarında model bile aynı olsa yaşanıyor. baya bir kişi en güncel driverı kurmayın diye baya baya yeni konu açıldı forumda. benim tavsiyem yeni formatladıysa komple terkara formatlayım eski sürüm driverı kurması yada formattan önce DDU ile silip eski sürüm driverlerı tek tek denemesi.

DarkWind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
DarkWind
İlgilendiği Kategoriler
Windows 11 Windows 10 Telefon Önerisi Teknik Sorun
Merhaba,Sistemim belirttiğim şekildedir 165 hz monitöre sahibim ve oyunlarımı 165 fps e sabitliyorum.Ancak şöyle bir sorun var oyunum akıcı mesela bi anda akıcılı gidiyor bi süre öyle kalıyor sonra düzeliyor garip bir şey yardımcı olursanız sevinirim.MSI afterburner'dan kontrolleri yaptım bir sorun yok gibi.
@Emmree
RX6600
İ3 12100F
16 GB 3200 MHZ RAM
500GB M2 SSD
o bendede oluyordu sinirlenip klavyeyi vs ile kırdım ama çözdüm
1684861919526.png

bu ayarı böyle yap

Ryoes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yetkin Dindar
o bendede oluyordu sinirlenip klavyeyi vs ile kırdım ama çözdüm
Alıntıyı görüntüle
bu ayarı böyle yap
Böyle zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte amd'nin problemide bu kadar bazı kartta yaşanan sıkıntı bazı kartta yaşanmıyor, bazılarında model farkediyor bazılarında model bile aynı olsa yaşanıyor. baya bir kişi en güncel driverı kurmayın diye baya baya yeni konu açıldı forumda. benim tavsiyem yeni formatladıysa komple terkara formatlayım eski sürüm driverı kurması yada formattan önce DDU ile silip eski sürüm driverlerı tek tek denemesi.
Hocam internet hızı da rezalet bir sürü oyun indirdim beni yorar format işi şu anlık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski derken hangisini kurmalıyım @Emmree Hocam var mı bi fikrin

Son düzenleme:
Top Bottom