Arama sonuçları: *

1. C

Sistemim ne kadar eder?

Evet açtım ama bi sor nie açtım.d baskan kasayı satmayı düşünüyorum fiyatı bilmediğim için herkesinr yorumunu görmek istedim
  2. C

Sistemim ne kadar eder?

i7 2600 3.40GHz 6 GB DDR3 RAM Kingston 1 GB NVIDIA Geforce 9600 GT Ekran kartı Asus P8H61-M anakart 120 GB SSD 500 GB HDD
  3. C

sistemim ne kadar eder?

siz öyle deyince bi rahatlık geldi .d
  4. C

sistemim ne kadar eder?

6 ay önce 1400 TL'ye topladım şuan satmak istiyorum ne kadar eder diye merak ettim sanırım ya ben ucuza topladım yada siz fiyatı yüksek yazıyorsunuz
  5. C

sistemim ne kadar eder?

i7 2600 3.40GHz 6 GB DDR3 Ram Kingston 1 GB NVIDIA Geforce 9600 GT Ekran kartı Asus P8H61-M anakart 120 GB SSD 500 GB HDD
  6. C

mavi ekran çıktı

Test ettim sorun ekran kartındaymış teşekürler reis
  7. C

mavi ekran çıktı

hem çizgiler çıkıyor hemde videolar takılıyor aşırı yüklenincede kapanıyor mavi yazı çıkıyor
  8. C

mavi ekran çıktı

.
  9. C

mavi ekran çıktı

beyler bilgisayar birden böyle oldu ve açıldığı zamanda videlar takılıyor ekranda çizgiler çıkıyor yardımcı olabilecek varmı
  10. C

Turbobit premium link çevirebilen varmı

Arkadaşlar win 7 iso dosyasını indirmeye çalışıyorum turbobitten ama hız sınırı olduğu için 27 saatte felan iner diyor premium hasabınız varsa bu linki çevirip atabilirmisiniz size zahmet https://m.turbobit.net/ppiyxzmqmbuc/YediMart-2020Uefi.WT.rar.html
  11. C

(Çözüldü) Select Boot Device Hatası

Windows 10 uefi atınca oldu baskan her şey için teşekkürler❤
  12. C

Baskan bunları seçtim 1586969964 Yüne olmadı
  13. C

Sorun devam ediyor baskan
  14. C

Bumu baskan 1586969189 Hepsini denedim Hata devam ediyor
  15. C

böyle gözüküyor
  16. C

biosum bu sürümden ama çözemedim bi türlü normalde bilgisayar tıkır tıkır işliyor ama format atmaya çalışınca o yazı çıkıyor
  17. C

beyler bilgisayara format çekeyim dedim amaa bu sorunlar karşılaşıyorum çözümlerini önerebilir misiniz? Not: Bilgisayarım UEFİ destekliyor
  18. C

monitörde sorun var!!

teşekürler tamirciye gidiyorum şuan
  19. C

monitörde sorun var!!

evet
  20. C

monitörde sorun var!!

vga kablosunu değiştirip taktım sorun tekrardan devam etti ama yeni bi monitör takınca görüntü hemn geliyor acaba monitördeki sıkıntı nedir arkadaslar bilen varsa yardımı olabilirmi
Top Bottom