Neler Yeni

monitörde sorun var!!

CemmBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
cemal günenç
S.Aleyküm arkadaşlar bilgisayarı açtıktan sonra her şey güzel çalışıyor hatta açılış sesi ve sonrasında bildirim sesleride geliyor ama monitörüme 5 dk sonra görüntü geliyor bunun sebebini anlamış değilim kasının tüm parçalarınıda a'dan z'ye komple değiştirdim daha 2 günlük sıfır parçalar ekran kartıda takılı ama yinede görüntü geç geliyor acaba monitördemi sıkıntı var yardımı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum Allaha emanetsiniz.

106410

80+ Silver
Birde kasayı televizyona bağlayarak görüntü almaya çalış eğer normal çalışırsa problem monitördedir.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Görüntü kablosunu değiştirmeyi denedin mi? Ayrıca mümkünse televizyon gibi başka bir ekranda deneme yapar mısın?

CemmBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
cemal günenç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vga kablosunu değiştirip taktım sorun tekrardan devam etti ama yeni bi monitör takınca görüntü hemn geliyor acaba monitördeki sıkıntı nedir arkadaslar bilen varsa yardımı olabilirmi

Ventus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Müptezel
Monitörde sadece VGA girisi mi var

Ventus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Müptezel
Monitörün besleme devresindeki kondansatörlerin yenilenmesi ile sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Garantisi bitti ise elektronik tamirden anlayan bir arkadaşınızdan yardım alabilir ya da tamir ettirebilirsiniz. Maliyeti fazla değildir.

(Cevap alıntıdır)

CemmBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
cemal günenç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörün besleme devresindeki kondansatörlerin yenilenmesi ile sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Garantisi bitti ise elektronik tamirden anlayan bir arkadaşınızdan yardım alabilir ya da tamir ettirebilirsiniz. Maliyeti fazla değildir.

(Cevap alıntıdır)

teşekürler tamirciye gidiyorum şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,060
Üyeler
163,938
Son üye
beqtass
Top Bottom