Merhaba , Bilgisayarın HDD'yi Görmüyor.beyler bilgisayara format çekeyim dedim amaa bu sorunlar karşılaşıyorum çözümlerini önerebilir misiniz?
Not: Bilgisayarım UEFİ destekliyor
Merhaba , Bilgisayarın HDD'yi Görmüyor.
Bios Ayarlarında HDD Ayarlarını Yapmalısın.
Formatı flaş bellek ile atmaya çalışıyorsun. Pc güç tusuna bastıktan sonra f8 yap bende boot menusunu aciyor. Flas bellegi taniyor mu diye bak
Eğer Windows UEFİ Destekli Bir Flash Bellekle Yazdırdıysan ve Tabi Yazdırdığın İşletim Sistemi UEFİ İse , Advanced Modeye Gir Boot Sekmesinde Secure Boot Menüsünde Os Type , Windows UEFİ Mode Seç.Emin Değilsen Other Os.biosum bu sürümden ama çözemedim bi türlü normalde bilgisayar tıkır tıkır işliyor ama format atmaya çalışınca o yazı çıkıyor
Emmi nin dediklerini yaptiysan olmustur. Yine olmassa F8 ile actigin menuden direk flash i secebiliyorduk yanlis hatirlamiyorsamböyle gözüküyor
Bumu baskanEğer Windows UEFİ Destekli Bir Flash Bellekle Yazdırdıysan ve Tabi Yazdırdığın İşletim Sistemi UEFİ İse , Advanced Modeye Gir Boot Sekmesinde Secure Boot Menüsünde Os Type , Windows UEFİ Mode Seç.Emin Değilsen Other Os.
Olmadı CSM Sekmesinde , Boot Device Control Ayarlarını UEFİ And Legacy Seçeneğini Aktif Edersen Kuruluma Devam Edersin.
Aynen Dediğim Sekmeler Onlar.Bumu baskan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsini denedim Hata devam ediyor
Sorun devam ediyor baskanAynen Dediğim Sekmeler Onlar.
Dediklerimi Adım Adım Takip Edersen Sorununu Çözeceksin.
O Zaman , Sen Direkt Other Os'tan Other Os'u Seç.Sorun devam ediyor baskan
Baskan bunları seçtimO Zaman , Sen Direkt Other Os'tan Other Os'u Seç.
CSM Sekmesinde İse Legacy Modunu Seç.
Yüne olmadıBaskan bunları seçtim