Arama sonuçları: *

• Users: fr0ss
  • Order by date
  1. F

Asus X515EA-BQ945 Rami artıyor mu ?

teşekkürler bakacağım. bende bu siteye bakmistim 24 gb yazinca sasirdim oyuzden sordum tesekkur ederim.
  2. F

Teşekkürler nereden baktığınızı da söylermisiniz ? 1678569467 4gb suan 8gb yapmak istiyorum.
  3. F

Yukarıda belirttiğim model hakkında rami artıyor mu bilgi bulamadım yardım eder misiniz ?
  4. F

Dark Souls serisi indirime girer mi ?

umarım öyle olur xboxta büyük indirime girmiş bence de kış indirimlerinde düşer
  5. F

evet acelem yok bekliyeceğim xboxta indirime girmiş aslında ama pcden oynamak istiyorum
  6. F

Bahar indirimlerinde fiyatı düşmedi ama daha önceki bahar ve kış indiriminde fiyatı düşmüş sizce tekrar kış indirimlerinde indirime girer mi ?
  7. F

Porge Mousepad Alınır Mı?

fdbshfdbshfbdshbgdsak almışken boyle alayım dedim
  8. F

teşekkürler steelseries qck+ aldım ne olur ne olmaz diye
  9. F

Corsair Katar Pro Wireless bugun elime ulaştı fakat şuan kullandığım mousepadde kesinti sorunu yaşıyorum . daha kalitesiz mousepadde denedim sorun kalmadı . Porge mousepad Katar Pro wirelesste sorun yaşatir mi sizce ? Pek bir beklentim yok kesinti olmasın yeter . 1669035998...
  10. F

Corsair Katar Pro Wireless Hızlı Dönüşlerde Kesiliyor

daha bugun ıslak bezle sildim markası ne bilmiyorum ama 150 TL'ye almıştım masam baya geniş masa boyu mousepaddi . bir yıkayayım umarım düzelir 1669033119 tamamdır teşekkürler sanırım bir yerde duymuştum padsiz kullanım mouseyi öldürüyor diye oyuzden teyit ettim
  11. F

Öneri Corsair Katar Pro Wireless Takılma Sorunu

tamamdır teşekkürler mousepad yüzündenmiş benim sorunum
  12. F

driverlar yüklü ve güncel . az önce mousepadden kaynaklı olabilir mi diye masada test ettim masada yağ gibi kayıyor o kesinti sorunu da kalmıyor . masada kullanmak mouseye zarar verir mi acaba artık böyle kullanıcaz ne yapalım. yada bilmiyorum artık
  13. F

Merhaba elime az önce ulaştı . Test ettim ve ani dönüşlerde mouse olduğu yerde kalıyor . Ne yapabilriim ? Mouseyi çok beğendim gerek elde tutuşu olsun herşeyi çok iyi sorunu çözmek istiyorum
  14. F

Öneri Corsair Katar Pro Wireless Takılma Sorunu

benim elime şuan geldi evet takılma problemi var 3.0 a da taktım düzelmedi ne yapabilirim ? sizde hala düzgün mü çalışıyor
  15. F

csgo 10. yıl özel sticker kapsülü

son kasadan çıktı herkese bişey çıkmış forumda sanırım şans yüksek 1660732314 benimde butun envanteri satıp alasım geldi
  16. F

ya boyle direk tavsiye vermek istemem fakat 10. yıl özel olduğu için mantıklıdır büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibi üzerinden süre geçtikten sonra satarsanız kar edersiniz diye düşünüyorum. beni korkutan fiyatı 4tlye düşer mi acaba sorusu geçen kapsullerde oyle olmuştu . 4 tlden kesin alınır...
  17. F

:( sticker kapsulleri bagımlılık yapıyor antwerpte 60tl kaybettim arkadaşım 2.de 200tllik cıkardı bıraktı . şans işi
  18. F

az önce yeni sticker kapsülü geldi (10. yıl özel) . antwerp gibi fıyatı düşer mi ? ya da alıp stok yapmak mantıklı mı ?
  19. F

RTX 3060 sistemim neredeyse her oyunda drop yiyor

şikayetvar a falan baktım pek ilgili değillermiş sanırım garanti sürecinde sorun çıkıyormuş https://www.sikayetvar.com/itopya-bilgisayar/garanti
  20. F

RTX 3060 sistemim neredeyse her oyunda drop yiyor

biri etiketlemişti önceki sayfalarda . forum kullanmayı pek iyi bilmiyorum ama kendisine forum üzerinden de yazdım cevap alamadım.
Top Bottom