2 tane açtım ilkinden mor çıktı sevindim 17 tlymiş gaza geldim bjtane daha açtım 80krş gece gece gititi paraaaaz önce yeni sticker kapsülü geldi (10. yıl özel) . antwerp gibi fıyatı düşer mi ? ya da alıp stok yapmak mantıklı mı ?
sticker kapsulleri bagımlılık yapıyor antwerpte 60tl kaybettim arkadaşım 2.de 200tllik cıkardı bıraktı . şans işi2 tane açtım ilkinden mor çıktı sevindim 17 tlymiş gaza geldim bjtane daha açtım 80krş gece gece gititi paraaa
hesabımda 182$ var yatırım yapmak mantılı derseniz butun steam bakiyemle kapsul alacagımsticker kapsulleri bagımlılık yapıyor antwerpte 60tl kaybettim arkadaşım 2.de 200tllik cıkardı bıraktı . şans işi
Aynen öyle neyse ki iki gün önce düğünden 100 tl kopardım onla avutuyorum kendimi..sticker kapsulleri bagımlılık yapıyor antwerpte 60tl kaybettim arkadaşım 2.de 200tllik cıkardı bıraktı . şans işi
Yatırım mantıklı ama alıp 2 ay sonea satcaksan batarsin ama genede ytd 6 7 ay biriktirip deli para kazananlarda varhesabımda 182$ var yatırım yapmak mantılı derseniz butun steam bakiyemle kapsul alacagım
ya boyle direk tavsiye vermek istemem fakat 10. yıl özel olduğu için mantıklıdır büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibi üzerinden süre geçtikten sonra satarsanız kar edersiniz diye düşünüyorum. beni korkutan fiyatı 4tlye düşer mi acaba sorusu geçen kapsullerde oyle olmuştu . 4 tlden kesin alınır stok yapmak içinhesabımda 182$ var yatırım yapmak mantılı derseniz butun steam bakiyemle kapsul alacagım
ydsyfvauyfvdsaufdsta benimde içime oturdu neyseki bugun kasa dusurdumAynen öyle neyse ki iki gün önce düğünden 100 TL kopardım onla avutuyorum kendimi..
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman ufak bir kısmıyla alayımya boyle direk tavsiye vermek istemem fakat 10. yıl özel olduğu için mantıklıdır büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibi üzerinden süre geçtikten sonra satarsanız kar edersiniz diye düşünüyorum. beni korkutan fiyatı 4tlye düşer mi acaba sorusu geçen kapsullerde oyle olmuştu . 4 tlden kesin alınır stok yapmak için
ydsyfvauyfvdsaufdsta benimde içime oturdu neyseki bugun kasa dusurdum
ya boyle direk tavsiye vermek istemem fakat 10. yıl özel olduğu için mantıklıdır büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibi üzerinden süre geçtikten sonra satarsanız kar edersiniz diye düşünüyorum. beni korkutan fiyatı 4tlye düşer mi acaba sorusu geçen kapsullerde oyle olmuştu . 4 tlden kesin alınır stok yapmak için
ydsyfvauyfvdsaufdsta benimde içime oturdu neyseki bugun kasa dusurdum
o zaman ufak bir kısmıyla alayım
1 tane acalım dedik cıkana bak
265 den sattık
operasyon gelirse direkt fullerimayın 21 inde 10.yıl olacaktı erken geldi operasyon falan gelir diyorlardı
kimsenin yorumuna göre yatırım yapma hocam, yatırımda tek başınasın.hesabımda 182$ var yatırım yapmak mantılı derseniz butun steam bakiyemle kapsul alacagım
benimde butun envanteri satıp alasım geldi115 e sattım hepsine tekrar alıcam şans dileyin