Neler Yeni

Corsair Katar Pro Wireless Hızlı Dönüşlerde Kesiliyor

fr0ss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sıraç Çam
Merhaba elime az önce ulaştı . Test ettim ve ani dönüşlerde mouse olduğu yerde kalıyor . Ne yapabilriim ? Mouseyi çok beğendim gerek elde tutuşu olsun herşeyi çok iyi sorunu çözmek istiyorum

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Driverları yüklü olsun veya güncelleyin diğer bir hususta işletim sistemi kaynaklıda olabilir. Donanımsal sorun algılama ve çözümü için tarama yaptırmanızda sorunu çözebilir denemek gerekli. Cihazı varsa eğer farklı bir pc'de deneyerek emin olmak mümkün. Diğer taraftan cihazda sorun olma ihtimali varsa eğer yenisiyle değişim yaptırmakta çözüm olacaktır. Kendim dandik bir wifi mouse kullanıyorum çokcada işimi fazlasıyla görmekte. Kaldıki sizdekinin bilindik marka olması bu gibi sorun olmaması gerektiğini akıllara getirmektedir.

fr0ss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sıraç Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverları yüklü olsun veya güncelleyin diğer bir hususta işletim sistemi kaynaklıda olabilir. Donanımsal sorun algılama ve çözümü için tarama yaptırmanızda sorunu çözebilir denemek gerekli. Cihazı varsa eğer farklı bir pc'de deneyerek emin olmak mümkün. Diğer taraftan cihazda sorun olma ihtimali varsa eğer yenisiyle değişim yaptırmakta çözüm olacaktır. Kendim dandik bir wifi mouse kullanıyorum çokcada işimi fazlasıyla görmekte. Kaldıki sizdekinin bilindik marka olması bu gibi sorun olmaması gerektiğini akıllara getirmektedir.
driverlar yüklü ve güncel . az önce mousepadden kaynaklı olabilir mi diye masada test ettim masada yağ gibi kayıyor o kesinti sorunu da kalmıyor . masada kullanmak mouseye zarar verir mi acaba artık böyle kullanıcaz ne yapalım. yada bilmiyorum artık

Can...

80+ Platinum
driverlar yüklü ve güncel . az önce mousepadden kaynaklı olabilir mi diye masada test ettim masada yağ gibi kayıyor o kesinti sorunu da kalmıyor . masada kullanmak mouseye zarar verir mi acaba artık böyle kullanıcaz ne yapalım. yada bilmiyorum artık
Olabilir bir yıkayın pisliği aksın mouse pad in
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalitesiz se gözenekleri hızlı tıkanıyor

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Kendim uzun yıllardır masaüstünde mouse'u kullanmaktayım herhangi bir " Pad " kullanmıyorum bana daha kolay gelmekte masaüstünden kullanmak. Sonuçta optik Masaüstünden de çalışmaktadır bundan dolayı sıkıntı çıkmaz. Cihazın garantisi varsa ki vardır, ona göre kullanılabilir sorunsuz şekilde.

fr0ss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sıraç Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olabilir bir yıkayın pisliği aksın mouse pad in

Kalitesiz se gözenekleri hızlı tıkanıyor
daha bugun ıslak bezle sildim markası ne bilmiyorum ama 150 TL'ye almıştım masam baya geniş masa boyu mousepaddi . bir yıkayayım umarım düzelir

Kendim uzun yıllardır masaüstünde mouse'u kullanmaktayım herhangi bir " Pad " kullanmıyorum bana daha kolay gelmekte masaüstünden kullanmak. Sonuçta optik Masaüstünden de çalışmaktadır bundan dolayı sıkıntı çıkmaz. Cihazın garantisi varsa ki vardır, ona göre kullanılabilir sorunsuz şekilde.
tamamdır teşekkürler sanırım bir yerde duymuştum padsiz kullanım mouseyi öldürüyor diye oyuzden teyit ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,714
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom