Arama sonuçları: *

• Users: N1ppy
  • Order by date
  1. N1ppy

A35 kılıfı telefona tam uymadı

Tamamdır boş yere para ziyan oldu keşke ilk başta fark etseydim teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için artık bundan sonra dikkat ederim
  2. N1ppy

anladım peki böyle kullanmak telefona zarar verir mi
  3. N1ppy

Merhaba. Telefonum Samsung A35 için bir kılıf aldım ve sonradan fark ettim ki, bu ses çıkardığı kısmının neredeyse yarısını kapatmış. Kılıf eski silikon kılıfımda tamamen açıktı, bu yarısını kapatmış neredeyse. Sesi denedim garip bir şekilde yarısı kapalı şekilde daha iyi bass ve sesin...
  4. N1ppy

Steam oyun alamıyorum

anladım benimkide banka kartı direk zaten
  5. N1ppy

Steam oyun alamıyorum

bu arada hocam simdi gördüm akbank mobilde satın alma geçmişimde ilk 42,77 tl para kesilmiş sonra geri gelmiş sürekli denediğim zamanlarda ters işlem yds wl steam purchase xx fln diye 1757534745 o ne demek ki tam bilmiyorum ön ödemeli felan
  6. N1ppy

Steam oyun alamıyorum

bilmiyorum hocam ben para çekerken 8 tl kesmişti bundada bence kesse bile 3 4 tl dir
  7. N1ppy

Steam oyun alamıyorum

maalesef nays hesabım yok ama takip edeceğim teşekkürler akbank kurunu
  8. N1ppy

Steam oyun alamıyorum

bilmiyorum öbür arkadaşta kur farkı diyor ki mantıklı bencede kur farkı akbankın kur farkı olunca 510 fln oluyor cidden birde komisyon o kadar kesmez bence 495 tl için 800 tl için bile 8 tl felan kesiyodu para çekerken
  9. N1ppy

Steam oyun alamıyorum

Seçenek varmış herhalde cüzdana aktar diye cüzdanada oluyormuş diye söylediler hocam
  10. N1ppy

Steam oyun alamıyorum

Evet ama bana direk 12 dolar lazım o yüzden bende oyun alıp iade ediyim öyle geliyo cüzdana diye yapıyım dedim olmadı kur yüzünden /:
  11. N1ppy

Steam oyun alamıyorum

ya ben şey için alıcam 12 dolar direk steam cüzdan bakiyeme ekliyemiyorum oyun alıp iade edince cüzdana geliyor para onun için oyun alıcaktım o sitelerden oluyor mu bu yöntem 1757534061 11 lira fln da hesabımda yok kaldık öyle bugün hay allahım ya olanlara bak
  12. N1ppy

Steam oyun alamıyorum

anladım eskiden steam tl iken böyle bi sorun yoktu değil mi
  13. N1ppy

Steam oyun alamıyorum

aynen aslında onuda dedim kur farkı mı acaba diye hanfendide komisyon dedi valla
  14. N1ppy

Steam oyun alamıyorum

Merhaba steamde 12 dolarlık bi oyunu almaya çalışırken bazen yetersiz bakiye diye hata veriyo oysaki bende zaten yeterli bakiye var bazende "Ödeme işleminiz tamamlanmadı.Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi diyor anlamadığım zaten kredi kartıda değil banka kartım...
  15. N1ppy

Çözüldü✓ Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 2K 260Hz Oyuncu Monitörü Alınır Mı?

Hocam elmb ararken güç tasarrufu modundaymış o yüzden öbürlerine geçemiyor muşum şimdi yaptım hız aşırtmayı yaptım teşekkürler dolaylı yoldan çözdünüz sorunumu :D
  16. N1ppy

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27" monitörde hız aşırtma yok

Arkadaşlar, menüsünde oyun bölümü var ama bende sadece resim ve giriş seçimi var. Diğerlerine geçemiyorum. Neden böyle ve nasıl yapabilirim?(Hatta hiçbirseçenek olmuyo sadece resim kısmındaki parlaklık ayarını değiştirebiliyorum)
  17. N1ppy

Aldımda hocam 260 hz ye overclock yapabilirsiniz diyo kendi osd menusunden ama bende sadece resim ve giriş seçimi kısmı var öbürleri kapalı nası açıcam acaba display port ile bağladım
  18. N1ppy

Genellikle hikayeli oyunlar ve cs oynuyorum sizce bu monitör alınır mı iyi mi?
  19. N1ppy

13 Bin TL 2k min 240hz monitör önerisi?

Hocam çok büyükmüş bu ya 32 inç birde eğitim indirimi ile fln nası uğraşıcam bilmiyorum
Geri