Arama sonuçları: *

1. B

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

pcie 4 desteği yok fakat ben ne olduğunu bilmiyorum. Önceki anakartında pcie 4 desteği yoktu zaten.
  2. B

Ne desteği yok ben anlamadım. Açıklayabilir misin rica etsem ?
  3. B

geceden beri f5 atıyodum 11.15'te sipariş verebildim ben. Yine de teşekkur ederim ❤️
  4. B

anladığım kadarıyla mesh kasaların önu açık olduğu için dışarı havayı daha iyi atıyor bu da kasanın hava sirkulasyonunu daha iyi hale getiriyor.
  5. B

Galiba stoğu bitti yine. İnsanlar intel işlemcili alırken çekiniyor çunku egsoz fanı yok ve mesh kasa değil o yuzden amd işlemcili kasayı bekleyen çok insan var tahminimce.
  6. B

Amd kasa aldım sonunda. Geceden beri f5 atıyorum alan arkadaşlara hayırlı olsun.
  7. B

Arkadaşlar Amd işlemcili kasanın kasası değişti, haberiniz olsun. Yine mesh kasa fakat bu sefer önde 2 fanı var buna da dikkat edin.
  8. B

İşlemciler aşşağı yukarı aynı fakat kasalar farklı. İntel kasanın egsoz fanı yok ve önu cam olduğu için daha çok ısınacaktır. Bu yuzden amd kasa stok gelirse tercih edilebilir.
  9. B

Şuan stokları yok ama gun içinde surekli ekleniyor anladığım kadarıyla.
  10. B

bu pc alınır mı? vatan pc

Daha kaliteli ve daha ucuza pc gaming gen'de satılıyor stokları takip edip ona da bakabilirisin. Kampanyalı fiyatı var.
  11. B

O kadar hızlı mı aldınız ya ben de hiç sepete ekle bile çıkmadı. Alanlara hayırlı olsun.
  12. B

yok bende de intel anlık stok gözuktu ama ödemeye geç dediğimde yok hatası verdi yine.
  13. B

@Abdullah Ek stok bir daha gelecek mi ?
  14. B

onun kasa tipi farklı. Diğer arkadaşlar egsoz çıkışı yok ve önu cam diye daha çok ısınır pc demişler. O yuzden insanlar çekiniyor onu almakta anladığım kadarıyla. Ben de amd istiyordum bir de.
  15. B

amd işlemcili hala alamıyorum yok diyor stokta.
  16. B

intel işlemciliyi de tamamım ama kasa tipi farklı ve kasa tipine çok şikayet gelmiş aynı kasa olsa intel işlemciyi alacağım.
  17. B

ben tıklıyorum ben de hep stokta yok yazdı. Offf nasibim mi değil anlamıyorum ki.
  18. B

intel işlemcili de stok var ama cam kasa tipli çok fark olur mu ? ben amd işlemcili istiyorum fakat bir turlu stok yenilenmedi saat 5.30dan beri stok bekliyorum :'(
Top Bottom