Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

rado2373

80+
Gelirse direk alacam şu an eve gidiyorum
arada bakın ama anakart ram kasa her şey değişmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargodan geldiğinde herhangi bir şey yapmamiz gerekiyor mu? Hasarli falan gelme ihtimali var mi?
2060 lı pc hocası sistem vardı geçen stok aldım ben hasarlı geldi iade ettim geri bir şey olmaz bu site o yönden kolaylık sağlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ege
Gelirse direk alacam şu an eve gidiyorum
Çok acemice monitörüm sadece g-sync destekliyor sandım ve başka bir siteden rtx 2060'lı sistem sipariş ettim, ama meğerse monitörüm freesync'te destekliyormuş :/ Sipariş verdiğim sitede gelen güç kaynağı çok kötü olduğu için iptal ettim, sonuçlanmasını bekliyorum. Sonuçlandığı vakit donanım arşivinin sistemini alacağım.

Kargodan geldiğinde herhangi bir şey yapmamiz gerekiyor mu? Hasarli falan gelme ihtimali var mi?
Kargocuyu biraz beklet, kutunun etrafına bak, ezik büzük bir yeri yoksa alabilirsin. Ezik büzük bir yerleri var ise hasar tutanağı tuttur, yenisi gelir.

elmira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sergen Aslan
Sistem çıktı zaten site çöktü alamadık, sabah kalktığımda yine aynıydı. Biraz önce işten geldim bu seferde stok tükenmiş. Yani böyle giderse hiç bişi alamayacaz.

Mirai

80+
Sistem çıktı zaten site çöktü alamadık, sabah kalktığımda yine aynıydı. Biraz önce işten geldim bu seferde stok tükenmiş. Yani böyle giderse hiç bişi alamayacaz.
bende seninle aynı durumdayım bir de kasa anakart ram falan değişmiş daha kötü olmuş diyorlar eğer eski haliyle tekrardan stok gelirse direk yapıştıracağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Akın
Çok acemice monitörüm sadece g-sync destekliyor sandım ve başka bir siteden rtx 2060'lı sistem sipariş ettim, ama meğerse monitörüm freesync'te destekliyormuş :/ Sipariş verdiğim sitede gelen güç kaynağı çok kötü olduğu için iptal ettim, sonuçlanmasını bekliyorum. Sonuçlandığı vakit donanım arşivinin sistemini alacağım.

Kargocuyu biraz beklet, kutunun etrafına bak, ezik büzük bir yeri yoksa alabilirsin. Ezik büzük bir yerleri var ise hasar tutanağı tuttur, yenisi gelir.
Video çekmeme gerek var mi? Ayrıca tutanağı kime tutturacağım.

rado2373

80+
Video çekmeme gerek var mi? Ayrıca tutanağı kime tutturacağım.
ben çekmedim video fotoğraf çektim video çekersen garanti olur kargo şirketi kapının önüne bırakırken bekle 1 dk reis de göçük varmı bi bak kargoda varsa iade et çünkü gaming gen tr itopya gibi kargolamıyor koruyucu köpük yoktu şaka gibi kasa ve patlayan plastikle sarmışlar

hocam böyle şeylerde direk havale seçin sonra atın parayı kartla uğraşmayın onu 1 kere yaparken havale ile 50 kere şansın oluyor dün ben 3 tane satın almışım 1 tanesi kaldı diğerleri otomatik iptal zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Akın
ben çekmedim video fotoğraf çektim video çekersen garanti olur kargo şirketi kapının önüne bırakırken bekle 1 dk reis de göçük varmı bi bak kargoda varsa iade et çünkü gaming gen tr itopya gibi kargolamıyor koruyucu köpük yoktu şaka gibi kasa ve patlayan plastikle sarmışlar

hocam böyle şeylerde direk havale seçin sonra atın parayı kartla uğraşmayın onu 1 kere yaparken havale ile 50 kere şansın oluyor dün ben 3 tane satın almışım 1 tanesi kaldı diğerleri otomatik iptal zaten
Nasıl köpük olmuyor hocam? Cidden köpük koymadan mı kasayı koliye koyup yolluyorlar?

HayLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Umo
Bu site peşin fiyatına taksit yapmıyor yaw

exlove

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Selahaddin
İnternette çok fazla rx 6600 oyunlarda drop yendiği söyleniyor acaba sipariş vererek yanlış mı yaptık ?

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,779