Neler Yeni

🔥İndirim Patriot ram 7000mhz cl 32 3900tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hüdayi Y.
Discord
YorgunOyuncu
Hocam bende aldım bu Rami de ayarlari bir kere ayarliyoruz değil mi
Bios güncellediğinizde tekrar ayarlamanız gerekiyor, bazı bios'larda sistem boot'u uzun sürüyor ve tekrar ayarlamak gerekiyor. Biraz uğraştırıyor olsa da malum fiyatı iyi ve kötü bir kit kesinlikle değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyla alakalı bilgim yok. AMD için almayın dediğiniz nedir tam olarak? AMD işlemci mi?
Muhtemelen Intel sistem için alacaksanız bu bellek kitlerini tercih edin demek istemiş.

Bios güncellediğinizde tekrar ayarlamanız gerekiyor, bazı bios'larda sistem boot'u uzun sürüyor ve tekrar ayarlamak gerekiyor. Biraz uğraştırıyor olsa da malum fiyatı iyi ve kötü bir kit kesinlikle değil.
Anladım sağolun. Eğer bilginiz varsa bu ramleride aldım ve sistemde toplanacak sadece kasa ve psu kaldı 700 veya 750w bir psu istiyorum. Şuan alınacak fp model var mı önereceğiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hüdayi Y.
Discord
YorgunOyuncu
Anladım sağolun. Eğer bilginiz varsa bu ramleride aldım ve sistemde toplanacak sadece kasa ve psu kaldı 700 veya 750w bir psu istiyorum. Şuan alınacak fp model var mı önereceğiniz.
Ben geçen sene sonu toplamıştım, maalesef günceli takip etmediğim için f/p bir ürün öneremeyeceğim. Kolay gelsin (y)

Yalnız Sinerji'nin son müşterileri ile alakalı sıkıntılardan dolayı inş. üründe sorun yaşamazsınız, milletin burnundan getirmişler .

Ben geçen sene sonu toplamıştım, maalesef günceli takip etmediğim için f/p bir ürün öneremeyeceğim. Kolay gelsin (y)

Yalnız Sinerji'nin son müşterileri ile alakalı sıkıntılardan dolayı inş. üründe sorun yaşamazsınız, milletin burnundan getirmişler .
Hayırlısı olsun.

KingDeViL

80+ Bronze
Bu yüksek mhz ramler sıkıntı çıkartmıyor mu ? Ben dün vatandaki Asus z790 dark hero anakartı incelerken bir video ile karşılaştım. Bu pahalı anakart bile yüksek mhzlerde sorun çıkartıyordu. Gerçi bu linkteki 7000mhz ama yine isterseniz sizde bir inceleyin.

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enis
şaka gibi adam biostan ramin hızını ayarlıyorum diyor geri kalan her şey autoda timingler felaket.. Beyler tavsiyem 6000mhz cl30 alın geçin zaten hynix çipli gelecek oc yapmak isterseniz de 6200 cl28 denersiniz. Öneri de isterseniz Lexar şuan fp olarak en iyi ram

xberke

80+
Atx 3.0 mı istiyorsun ?
High Power Performans Serisi 750W 80+Gold Atx 3.0 var 3300 tl onu almanı öneririm.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,140
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hepsiburada'dan hepsipay hesabı açıyorsun, oraya kendi kartını ekliyorsun, çekimi yapması için snrjiye giriyorsun, ödemeyi hepsipay üzerinden yap seçeneğini seçiyorsun, bu kadar.
%10 geri ödeme için bakiyeden mi ödememiz lazım yoksa başka kartla oluyor mu geri ödeme?

xberke

80+

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ramazan kaya
EXPO yok, XMP ile açıyorsun bazen yeni bios'larda uğraştırıyor. 7200'lüklerini kullanıyorum. Ama bu fiyatlara değiyor (y) MAG B650 Tomahawk Wifi anakart+7800x3D kullanıyorum.
7200lükte de expo yok dimi ? Siz exposuz mu kullanıyorsunuz 7200 olanı?

Top Bottom