Göktürk ArdaHan
80+ Gold
Dahası
Arayüzün SS atabilirmisin buRam'in ışıkları değişiyor , nasıl kapatılır bulamadım.
Arayüzün SS atabilirmisin buRam'in ışıkları değişiyor , nasıl kapatılır bulamadım.
tamamdır buldum teşekkürler , ama bu sefer de pc açık mı değil mi anlamıyomArayüzün SS atabilirmisin bu
Bilgisayar için power ledler var ondan birtane al direk anakartdaki panel kontrol pinlerinin orda power led var oraya taktamamdır buldum teşekkürler , ama bu sefer de pc açık mı değil mi anlamıyomodadaki ışığım kısık da benim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne yapsam bilemedim yaw
bende daha uyguna aldım ama bu aralar stok yok ve şu anlık uygun aynı performansı veren ramler daha pahalı diye ekledim, hocamSıcak bi fırsat göremedim, normal fiyatı hep 3600 civarıydı zaten temmuzdan beri takip ediyorum.
Harika fiyat performans ramlar zamanında 3bine almışım iyi kiDDR5 RAM arayan arkadaşlar değerlendirebilir, stoklarda çok olmadığı için fiyatı değişkendi ama son 1 ayda gördüğüm en uygun fiyatı bu galiba. Ben yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ve memnunum ve cl değeride bence fiyatına göre çok iyi.
![]()
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
güzel fırsatmış kaçırdık. tşklerArayüzün SS atabilirmisin bu
Bende gaming gecesinde 3400 e aldım, kendi kasamda corsair 6000 cl36 var bu 6000 cl30 ileride değiştiririm diye aldım ama hiç kullanmdım kutusunu bile açmadım çekmecemde yatıyorYaklaşık 2 ay önce gaming gecesinde 3400 tl ye almıştım . Sorunsuz çalışıyor.
Ciddi mi hocam. 2. el tuf b650-plus aldım. Bu ram'in rgb'lisini aldım. işlemci yoktu onu sipariş verdim bekliyorum. kullananlar varmış siz de neden olmadı acaba. ben de tedirgin oldum şimdi :/TUF B650 Plus ile denedim ve surekli yanan DRAM ışığı hatası aldım. Ne yaparsam yapayım olmadı. Bunu da göz önünde bulundurun.