Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 3992 TL

tamamdır buldum teşekkürler , ama bu sefer de pc açık mı değil mi anlamıyom :D odadaki ışığım kısık da benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yapsam bilemedim yaw
Bilgisayar için power ledler var ondan birtane al direk anakartdaki panel kontrol pinlerinin orda power led var oraya tak

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu
3000 bine alan ben .D

Bende indirim var diye 3400 e almıştım kasada corsair 6000 cl36 rgb var diye hiç kullanmadım yatıyor çekmecede :)

Sıcak bi fırsat göremedim, normal fiyatı hep 3600 civarıydı zaten temmuzdan beri takip ediyorum.

Sıcak bi fırsat göremedim, normal fiyatı hep 3600 civarıydı zaten temmuzdan beri takip ediyorum.
bende daha uyguna aldım ama bu aralar stok yok ve şu anlık uygun aynı performansı veren ramler daha pahalı diye ekledim, hocam

DDR5 RAM arayan arkadaşlar değerlendirebilir, stoklarda çok olmadığı için fiyatı değişkendi ama son 1 ayda gördüğüm en uygun fiyatı bu galiba. Ben yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ve memnunum ve cl değeride bence fiyatına göre çok iyi.

Harika fiyat performans ramlar zamanında 3bine almışım iyi ki

Yaklaşık 2 ay önce gaming gecesinde 3400 tl ye almıştım . Sorunsuz çalışıyor.

Yaklaşık 2 ay önce gaming gecesinde 3400 tl ye almıştım . Sorunsuz çalışıyor.
Bende gaming gecesinde 3400 e aldım, kendi kasamda corsair 6000 cl36 var bu 6000 cl30 ileride değiştiririm diye aldım ama hiç kullanmdım kutusunu bile açmadım çekmecemde yatıyor

TUF B650 Plus ile denedim ve surekli yanan DRAM ışığı hatası aldım. Ne yaparsam yapayım olmadı. Bunu da göz önünde bulundurun.

TUF B650 Plus ile denedim ve surekli yanan DRAM ışığı hatası aldım. Ne yaparsam yapayım olmadı. Bunu da göz önünde bulundurun.
Ciddi mi hocam. 2. el tuf b650-plus aldım. Bu ram'in rgb'lisini aldım. işlemci yoktu onu sipariş verdim bekliyorum. kullananlar varmış siz de neden olmadı acaba. ben de tedirgin oldum şimdi :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,468
Üyeler
175,219
Son üye
Drowzy
Geri