🔥İndirim Patriot 32GB(2x16) EXPO 6000mhz CL30 4.099

maalesef bu fiyata bunu alınca 3-5 mavi ekrana maruz kalabilirsin
Bilgisizce ve dayanağı olmadan yapılan bir yorum corsair cl36 rgb den bunun rgb li olanına geçtim aylardır bir kere mavi ekran almadım ayrıca corsair da rgb nin senkronizasyon ve uykuda açık kalma sorunu varken bunda hiç bir problem yaşamadım, anakartın sitesinden uyumluluk kontrolü yapıp alırsın sorun olmaz

Bilgisizce ve dayanağı olmadan yapılan bir yorum corsair cl36 rgb den bunun rgb li olanına geçtim aylardır bir kere mavi ekran almadım ayrıca corsair da rgb nin senkronizasyon ve uykuda açık kalma sorunu varken bunda hiç bir problem yaşamadım
ben olduğunu iddia etmedim arkadaş demişti olabilir dedim

Bu ramden var bende hynix A die. tRFC 372 yi zorlar. Alinir. Termal olarak rgbsiz olması avantaj.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ramden var bende hynix A die. tRFC 372 yi zorlar. Alinir. Termal olarak rgbsiz olması avantaj.
Bugun 6200 mhz cl 26 denicem.

Bugun 6200 mhz cl 26 denicem.
Olmazsa 6200 mhz cl 28 stabil olur gibi.

Bu patriot ramden var bende expo açamıyorum açınca oyunlarda pc reset atıyor ramden kaynaklımı bilmiyorum ama psu fln degistirdim düzelmedi.

Patriot RAM'ler 10 taneden 2-3 tanesi kutudan bozuk çıkıyor. DDR4'lerde çok çektim daha da eve sokmam.

Bunu daha geçen günlerde n11'den 4000 liraya aldım kargo ücretsiz biçimde. Önümüzdeki hafta montajını yapacağım inşallah bir sıkıntı yaşamayız.

Bu ramleri Asus anakart ile kullanıyorum. Anakart uyumluluk listesinde yok. Geç açılma ve açılışta bios ekranı atlama sorunu oluyor. Bu sorunu Biostan Memory context restore ayarını enable yaparak aştım. Ancak bu defa da Aida 64 gibi stabilite testlerinde memory hatası veriyor. Zamanla Bios güncellemesiyle uyumluluk listesine eklenir mi bilmiyorum.

İyi ayarlarla güzel sonuçlar almanız mümkün bu kitle ile bugün konusunu açtım, aynı marka ram'i kullanıyorum. Bu ramin Exposu leş ama söyleyim.

Sorunu olmayan soğutması güzel bir kit. İhtiyacı alan atsın kenara. DDR5ler yavaş yavaş normal fiyatlara geliyor gibi.

Bende 6400 mhz var patriotun beni perişan etti amd ile hiç stabil değil mhzyi arttırdığımdan beri (expo çalışmadı herşeyi manuel girdim,) sistem açılırken nerdeyse her 3 açışımın birinde bios açmamı sağlayan ekran gelmeden windows arayüzü beliriyor, ben bu saatten sonra, 300 500 fazla verir kafamı ağrıtmam, ben sorun yaşadım sizde yaşarsınız demiyorum sadece deneyimim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri