Anıl Duran
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Bu Zmteknoloji satıcısına güvenmeyinBiri amazon üzerinden zmteknolojiden alışveriş yapmıştım sorunsuz gelmişti demiş. İdefix iptal durumunda iadeyi geç sağlıyor. Şikayetvarda da kargoya verilmeme üzerine şikayetler var zmteknolojiden.
Merhaba amd ryzen 9 7950x3d tray alacağım da akakçede ucuz olarak bu satıcılar görünüyor. Buradan alışveriş yapan ya da bilen var mı?
![]()
AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 20.449,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çoğu yerde stoklar tükenmiş cumadan beri böyle yarın stoklar falan yenilenir mi acaba hafta başı falan diye?
- dgkn9898
- Cevaplar: 5
- Forum: Toplama Bilgisayar Tavsiye
Adamların adı çıkmış ki başka firma karışmasın diye google işletme isimlerini güncellemişler.
Alıntıyı görüntüle
alınmıyor sahabtan denedim
Aynen öyle bende o fiyata 32 gb aldim.. fiyatlar absürt. Nereye giser bilinmezKafayı yersin yazın 2x16 hali tam bu fiyattı.