Mahmut Yılmaz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 9,500
kağıt üstünde göremediğin her şeyde xpg farkla öndedirPatriot ile farkı ne?Aynı değerlere sahipler.
kağıt üstünde göremediğin her şeyde xpg farkla öndedirPatriot ile farkı ne?Aynı değerlere sahipler.
patrit sorunlu bir ram uyuz bir şey her an sorun çıkarabilir bu ramlerin rgb olmayanı var 1 senedir bir kere sorun yaşamadım patriot yorumlarına bakıyorsun genelde sorun yaşanmışTamam kaliteli falan da patriotu Tokat manyağı niye yapsın ki? İkiside aynı özellikte ram deil mi taktığın zaman her türlü aynı işi yapıyor.
hacı sence alınır mı 2 tane bende rgbsizleri var ama bilemedim değer mi masrafakağıt üstünde göremediğin her şeyde xpg farkla öndedir
sırf ışığı var diye gereksiz masraf yapmış olursunpatrit sorunlu bir ram uyuz bir şey her an sorun çıkarabilir bu ramlerin rgb olmayanı var 1 senedir bir kere sorun yaşamadım patriot yorumlarına bakıyorsun genelde sorun yaşanmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hacı sence alınır mı 2 tane bende rgbsizleri var ama bilemedim değer mi masrafa
demi keşke başta rgb li alsaydım 250 tl fark vardı dedim napcam rgbyi gereksiz diyordum aslında seviyordum dasırf ışığı var diye gereksiz masraf yapmış olursun
direkt 2500tlye rgb dekorasyon alınızpatrit sorunlu bir ram uyuz bir şey her an sorun çıkarabilir bu ramlerin rgb olmayanı var 1 senedir bir kere sorun yaşamadım patriot yorumlarına bakıyorsun genelde sorun yaşanmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hacı sence alınır mı 2 tane bende rgbsizleri var ama bilemedim değer mi masrafa
Hiçbir şeyde yanikağıt üstünde göremediğin her şeyde xpg farkla öndedir
kazandığını düşündüğü nano saniyeyle vurcak adamlarıHiçbir şeyde yani
İkisi de Hynix A die kullanan bellekler cidden millet garip ya he fark olur he
Yav yok oyle bi nanosaniyekazandığını düşündüğü nano saniyeyle vurcak adamları
tRC ve tRFC patriotda 1 fazla. Hiçbir performans etkileri olmaz bu değerlerde onun dısında aşağı yukarı aynıYav yok oyle bi nanosaniye
%99 subtiminglere kadar aynıdır mu ramler
kazandığını düşündüğü nano saniyeyle vurcak adamları
aynı fiyatta patriot mu tercih edersinizHiçbir şeyde yani
İkisi de Hynix A die kullanan bellekler cidden millet garip ya he fark olur he
Zar atarım.aynı fiyatta patriot mu tercih edersiniz
aynı fiyatta patriot mu tercih edersiniz