❌İndirim Bitti! XPG DDR5-6000Mhz CL30 32GB (2x16GB) RGB RAM 5.091TL

Ramlerde markaya çok bakmamak lazım. Hynix A Die (32-30-28-26/CL) kitlerden en uygun fiyatlı olan alinabilir. Her ne kadar bu zaman aralığındaki kitlerin geneli hynix-a die olsa da ara ara ilk seri m die kitleri görüyorum.
Mesela bu RAM Hynix-A die diyebilir miyiz?

Mesela bu RAM Hynix-A die diyebilir miyiz?
Patriotun şuan sattığı %90'ı hynix-a die, belki ilk piyasaya sürdüğü cl30/32 ürünlerde m-die olabilir. En çok Kingston ve Corsair de M-Die var.

Ben bir tane ram aldım diye niye 50 tane garip ayar yapmak zorunda kalayım bilen var bilmeyen var doğru düzgün ayarlasınlar öyle piyasaya sürsünler o zaman ben kağıt üzerinde 6000mhz cl30 görüp satın alıyorum takınca zart zurt ayarlar yapmadım diye sistemimi bozuyor ne anladım o işten
Ben expoda da kullanıyorum sorun çıkarmadı. Şansınız bağlı durum bu ramde de olabilir.

@jombo toplayacağımız 5070ti lı sistem için bu uygun mudur hocam yoksa başka mı bakalım arkadaş uygun diye paylaşmışta
Sistemine uyar merak etme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DDR5 6000mhz CL30 ramlerde patriot ( :mad: ) dışında RGB de olduğunu varsayarsak en avantajlı fiyat şuan bu ramde.
Gönül isterdi 4.5K'ya falan paylaşayım ama maalesef son 1 ayın en düşük fiyatı demekle yetinebiliyorum eğer ram ihtiyacınız varsa alınır yoksa öyle bedava fiyat değil. Satıcı hepsiburada
akakce linki
bu arada kendim de aldım gelir gelmez patriotlarımı postalayacağım galiba :D
Bende aynı ramler var ama dual olarak almadım tek tek aldım single olarak dual channel olarak alsam HepsiBurada satıcısından çalışmasında sorun olur mu ramler aynı sadece single tek tek ayrı zamanlarda almıştım 2 adet

Bende aynı ramler var ama dual olarak almadım tek tek aldım single olarak dual channel olarak alsam HepsiBurada satıcısından çalışmasında sorun olur mu ramler aynı sadece single tek tek ayrı zamanlarda almıştım 2 adet
Aynı marka modelse uyacaktır bence bir sorun yaratmaz

yanlış bilmiyorsam çift kanal olmuş olmuyor ama düzgün çalışmasına bir zararı da olmuyor performansta belki yüzde 1 2 fark olur

DDR5 6000mhz CL30 ramlerde patriot ( :mad: ) dışında RGB de olduğunu varsayarsak en avantajlı fiyat şuan bu ramde.
Gönül isterdi 4.5K'ya falan paylaşayım ama maalesef son 1 ayın en düşük fiyatı demekle yetinebiliyorum eğer ram ihtiyacınız varsa alınır yoksa öyle bedava fiyat değil. Satıcı hepsiburada
akakce linki
bu arada kendim de aldım gelir gelmez patriotlarımı postalayacağım galiba :D
Hocam senin ramler kargoya verildimi uygulamada hala sipariş alındı felan gözüküyor ram 6700 lira olmuş iptal felan mi edecekler aceba

Hocam senin ramler kargoya verildimi uygulamada hala sipariş alındı felan gözüküyor ram 6700 lira olmuş iptal felan mi edecekler aceba
Bende de öyle ama iptal olacağını sanmam

Geri