Müthiş patriot deneyimimi yazayım
6000mhz cl36 16gb ramim vardı dedim 32 yapayım almışken de bu patriotun özelliklerini tavsiye edilmesini falan görerek aldım
Geldi çıkardım benimkini taktım patriotları açtım sistemi, 10 15dk kararsız çalıştı sistem oyun bile oynamıyordum googleda takılıyordum.
Daha sonra bilgisayar dondu kapat aç yaptım o ara windows dosyalarım bozulmuş sistemi açamadım 1 2 gün bir sürü formül denedim açılmadı sistem en sonunda format atayım dedim bir baktım bitlocker disklerimi şifrelemiş format yerine geçmek için o 36 haneli şifreyi girmem gerekiyor ve benim bilgisayarda 2tb 1tb 1tb 500gb toplam 4 tane disk var

Giriyorum şifreleri format yerinde hata veriyor falan zar zor 1 gün sonra halledebildim o da 5. bir ssd taktım onda şifre istemeyeceği için daha sonra ona windows kurup disklerimin şifrelerini açıp tekrar eski diskime windows kurdum.
Daha sonra da 6000mhzde doğru düzgün çalışmadığı takılmalar çökmeler vs oldu gittim anakartı değiştirdim yine aynı ben de birkaç aydır 4800mhzde kullanıyorum bu kadar macerayı sırf cl36'dan cl30'a geçeyim diye yaşadım demem o ki şanssızlıkla beraber benim için patriot pişmanlıktır