Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Ben bu gece aldım ama dekont almayı unuttum. sabahda mail gelmiş dekont atın diye ben durumu izah ettim mailde bişey olurmu acaba
Ayni durum bende de var umarim bi sorun olmaz benim iptal edilmis durumunda 8 saat ugrastim o kadar sistemin gelmesini isterim

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Gozalak
amd stokta yine(gitti)

Teyyare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Lodos
Ayni durum bende de var umarim bi sorun olmaz benim iptal edilmis durumunda 8 saat ugrastim o kadar sistemin gelmesini isterim
Nereye dekont atacagiz banka kapali suan hesaplarina pazartesi gecer bunu nasil yapacagiz yardim lutfen

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Nereye dekont atacagiz banka kapali suan hesaplarina pazartesi gecer bunu nasil yapacagiz yardim lutfen
Ben instagramdan dun ulastim mail adresi verdiler sabah yazdim dekontsuz sekilde ama paranin hesaptan çekildigine dair ekran görüntüsü attim.

Nobodyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nobodyeee
Gencler 2 gün sipariş ede buldum yarışmacı arkadaşlara başarılar pes etmeyin ben 2 gündür sayfada F5 atiyordum 2 kere alıyordum son anda bı aksaklıklar çıkıyordu üzülmeyin pes etmeyin.

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Yiğit Yenigün
Tekrar stok gelcekmi babamı sonunda ikna ettim kart bilgilerini verdi stok bekliyorum umarım alirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Emir AKYIL

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş