Galiba stoğu bitti yine. İnsanlar intel işlemcili alırken çekiniyor çunku egsoz fanı yok ve mesh kasa değil o yuzden amd işlemcili kasayı bekleyen çok insan var tahminimce.AMD kasa alınmıyor şu anda
Galiba stoğu bitti yine. İnsanlar intel işlemcili alırken çekiniyor çunku egsoz fanı yok ve mesh kasa değil o yuzden amd işlemcili kasayı bekleyen çok insan var tahminimce.AMD kasa alınmıyor şu anda
anladığım kadarıyla mesh kasaların önu açık olduğu için dışarı havayı daha iyi atıyor bu da kasanın hava sirkulasyonunu daha iyi hale getiriyor.Arkadaşlar amd li sistemi güncellenen kasayla aldım tekrardan mesh kasa koymuşlar iyi midir kasa bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
RX 6600 düşük mü???Sistem çok düşük. Keşke 6600xtli bir sistem yapsaydıda alsaydım. Ben 14kya 6600xt ryzen5600lü sistemi alacağım sanırım. Artık dayanamıyorım beklemekten buda düşük çıktı aw
Intelde aldim inteliBekliyorum gelir umarım
amd var şuanGaliba stoğu bitti yine. İnsanlar intel işlemcili alırken çekiniyor çunku egsoz fanı yok ve mesh kasa değil o yuzden amd işlemcili kasayı bekleyen çok insan var tahminimce.
Ayni durum instagramdan iletisime gectim mail adresi verdiler attim maili hala yanit gelmedidün amd sistemi satın aldım. Banka makbuzu felan var para hesaptan kesildi. Gaming gentr mail attı onaylandı diye telefıonada mesaj geldi onaylandığına dair. ama şu anda siparişiniz iptal edildi yazıyor Gülsem mi ağlam mı
amd render için daha iy idenildi.beyler amd mi iyi yoksa intel mi photoshop ve renderla da ufaktan uğraşıyorum, oyun farkı çok olur mu
çok tozlanır ama kasamodifiyesi yapanlar var instada önüne özel yaptırabilirsin veyahut kasayı sat yenisini al biraz ekleyip.Ben cam kasa olan amd li sistemi aldim sizce kasanin camini acik birakip pc yi kullansam sikinti olur mu