Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
inteli aldım ben de...camı sökeriz bişeyler yaparız :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan Serin
Arkadaşlar amd li sistemi güncellenen kasayla aldım tekrardan mesh kasa koymuşlar iyi midir kasa bilen varsa aydınlatırsa sevinirim

bthngkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
batuhan göktaş
Arkadaşlar amd li sistemi güncellenen kasayla aldım tekrardan mesh kasa koymuşlar iyi midir kasa bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
anladığım kadarıyla mesh kasaların önu açık olduğu için dışarı havayı daha iyi atıyor bu da kasanın hava sirkulasyonunu daha iyi hale getiriyor.

dougc256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Recep emre dönmez
Ben cam kasa olan amd li sistemi aldim sizce kasanin camini acik birakip pc yi kullansam sikinti olur mu

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
beyler amd mi iyi yoksa intel mi photoshop ve renderla da ufaktan uğraşıyorum, oyun farkı çok olur mu

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
dün amd sistemi satın aldım. Banka makbuzu felan var para hesaptan kesildi. Gaming gentr mail attı onaylandı diye telefıonada mesaj geldi onaylandığına dair. ama şu anda siparişiniz iptal edildi yazıyor :D Gülsem mi ağlam mı
Ayni durum instagramdan iletisime gectim mail adresi verdiler attim maili hala yanit gelmedi

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
beyler amd mi iyi yoksa intel mi photoshop ve renderla da ufaktan uğraşıyorum, oyun farkı çok olur mu
amd render için daha iy idenildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben cam kasa olan amd li sistemi aldim sizce kasanin camini acik birakip pc yi kullansam sikinti olur mu
çok tozlanır ama kasamodifiyesi yapanlar var instada önüne özel yaptırabilirsin veyahut kasayı sat yenisini al biraz ekleyip.

Teyyare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Lodos
Son stokta Amd sistemini aldim fakat odeme simdi yapsam bile pazartesi hesaba gecer bunu nasil ayarlayacagim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,926
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom