Arama sonuçları: *

1. Avathia

Normal bisikleti elektrikli yapmak

kanka bunlar için max hız 25 diyor ya o konuyu anlayamiyom çünkü harbi 25 ise hiç sarmaz yasal kurallardan dolayı mi öyle yazıyolar?
  2. Avathia

peki hız olarak 50 yi geçebilecek elektrikli bisiklet önerin var mi hocam 1755984913 Teşekkür ettim kral buna bakacağım
  3. Avathia

hocam hep eski buldum güzel bi video yollar mısın bakayım
  4. Avathia

Selamlar güzel denilebilecek bir bisikletim var da onu kardeşime verip elektrikli almak istiyordum onun yerine elektrikli kitler oluyormuş 1000 den başlayıp 5000 wat a kadar çıkıyor kullanan veya çevresinde gören var mi nasıl yapılıyor öneri nedir?
  5. Avathia

Çözüldü✓ Throne Lumina K1 Argb Red Switch alınır mı ? (tartışıldı driver link mevcut)

2 ay garanti verdiler sıkıntı devam ediyorsa gönder garantiye
  6. Avathia

Çözüldü✓ Throne Lumina K1 Argb Red Switch alınır mı ? (tartışıldı driver link mevcut)

dediğim gibi bana öyle gelmiştir o zaman attıgın klavyeyi de daha önce görseydim keşke her neyse teşekkür ettim 1749738687 cuma geliyo benimki de
  7. Avathia

Kardeşimsin adam düzgün soru sormuş haklısın hot-swap olmaması büyük bir eksik ama nazikçe soran adama nazik olsaydın biraz merak etmiştir doğaldır ve de direkt alınmaz demen de kötü olmuş keşke harici sebeplerini de söyleseydin. Şu anda 2 klavyem var yedekte ikisi de hot swap ikisinde de...
  8. Avathia

sana da cuma günü teslimat diye mi gözüküyor
  9. Avathia

Bunu aldım da kullanan herhangi bir şikayeti olan vs. var mı ve özellikleri f/p ye göre iyi mi ? neyi iyi neyi kötü belirtirseniz iyi olur ...
  10. Avathia

YARDIM PC OYUNDAN ATMA

Bi tak çıkar olmazsa format çakarsın çakmadan önce biraz daha araştır ama
  11. Avathia

YARDIM PC OYUNDAN ATMA

en az 2 gb ekran kartın oldugundan emin ol diyor bayağa gpu nda bi sorun olabilir ekran kartını tak çıkar yap (bu söylediklerim önceden açılıyordu şuan açılmıyor için) burda kısaca ekran kartının yetersiz oldugunu söylüyor ondan haberin olsun DRİVER GÜNCELLEMEYİ UNUTMA !!
  12. Avathia

YARDIM PC OYUNDAN ATMA

temiz bir format dene aşırı yüklü dosyaların yoksa
  13. Avathia

Öneri 25.000 TL BÜTÇE İLE ALINABİLECEL EN GÜNCEL LAPTOP HANGİSİDİR

25.000 tl ile laptop arıyorum en mantıklısı neyse onu alıcam 3 gün içinde fln alırım diyorum bir fikriniz var mıdır ? (28 e kadar okey)
  14. Avathia

Çözüldü✓ RAZER BARRACUDA X 2022 MİC SORUNU !!

yok dostum araştırırken denk geldim zaten ben bi 20 gündür fln kullanıyorum o olayın da farkındayım ama başka bir sorun var nedense algılamıyor 1722436250 MİCİ MUTE DE UNUTMUSUM AEGAGHAERHAREHAGAIEGH SİZ SİZ OLUN MAL OLMAYIN
  15. Avathia

mikrofonun sürücü ile alakası var mıdır hocam kulaklıkta sıkıntı yok çünkü. Mic de çalışıyor zaten ama kulaklıga takınca çalışmıyor
  16. Avathia

Daha dün kullandım kapattım bu gün uyandım ses geliyor mici pc nin jak yerine takıyorum ses var kulaklıga takıyorum ses yok aynı kulaklıgı olan veya farklı bi çözüm bilen yardım edebilir mi lütfen rica ediyorum
Geri