mikrofonun sürücü ile alakası var mıdır hocam kulaklıkta sıkıntı yok çünkü. Mic de çalışıyor zaten ama kulaklıga takınca çalışmıyorBu yazı stili ne lan az daha açık yazsan yazıları okuyamayacagim.neyse soruna gelirsek ses driverlerinı silip tekrar yükleyebilirmisin? @eren28tr hocam arkadaşa Bi el at sen daha iyi bilirsin
Reis aynısı benfe var mici iyice bastır genelde bazen çıkıyo sonra elle ittirince oturuyo sert ittirmek lazımDaha dün kullandım kapattım bu gün uyandım ses geliyor mici pc nin jak yerine takıyorum ses var kulaklıga takıyorum ses yok aynı kulaklıgı olan veya farklı bi çözüm bilen yardım edebilir mi lütfen rica ediyorum
yok dostum araştırırken denk geldim zaten ben bi 20 gündür fln kullanıyorum o olayın da farkındayım ama başka bir sorun var nedense algılamıyorReis aynısı benfe var mici iyice bastır genelde bazen çıkıyo sonra elle ittirince oturuyo sert ittirmek lazım
MİCİ MUTE DE UNUTMUSUM AEGAGHAERHAREHAGAIEGH SİZ SİZ OLUN MAL OLMAYINDaha dün kullandım kapattım bu gün uyandım ses geliyor mici pc nin jak yerine takıyorum ses var kulaklıga takıyorum ses yok aynı kulaklıgı olan veya farklı bi çözüm bilen yardım edebilir mi lütfen rica ediyorum