Normal bisikleti elektrikli yapmak

Avathia

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar güzel denilebilecek bir bisikletim var da onu kardeşime verip elektrikli almak istiyordum onun yerine elektrikli kitler oluyormuş 1000 den başlayıp 5000 wat a kadar çıkıyor kullanan veya çevresinde gören var mi nasıl yapılıyor öneri nedir?

Elektrikli bisiklet satin almaya göre maliyetli fakat çok daha keyifli olur. Youtube da detayli videolari var.

hocam hep eski buldum güzel bi video yollar mısın bakayım
hocam 5000w alırsanız çok güçlü olur eğer çok fazla yokuşlu bir yerde yaşıyorsanız yokuşları çok hızlı çıkayım derseniz 2000w yeter ama onun dışında 1000w iyidir çünkü w ne kadar kadar yüksek olursa o kadar büyük pil takmak zorunda kalacaksınız ve ağırlık yapacak mendebur lemur bisikletini eleltrkli yapıyordu ben link atayım izleyin

Selamlar güzel denilebilecek bir bisikletim var da onu kardeşime verip elektrikli almak istiyordum onun yerine elektrikli kitler oluyormuş 1000 den başlayıp 5000 wat a kadar çıkıyor kullanan veya çevresinde gören var mi nasıl yapılıyor öneri nedir?
Hocam gereksiz pahalı oluyor ben yapacaktım bir ara çok araştırmıştım ama fiyatı fazla tutmuştu yapması da çok keyifli bir süreç siz bir araştırın şuan ne kadar piyasası, fiyat aklınıza yatarsa yapın ama tavsiyem sıfır veya 2. el elektrikli bisiklet almanız

Hocam gereksiz pahalı oluyor ben yapacaktım bir ara çok araştırmıştım ama fiyatı fazla tutmuştu yapması da çok keyifli bir süreç siz bir araştırın şuan ne kadar piyasası, fiyat aklınıza yatarsa yapın ama tavsiyem sıfır veya 2. el elektrikli bisiklet almanız
peki hız olarak 50 yi geçebilecek elektrikli bisiklet önerin var mi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 5000w alırsanız çok güçlü olur eğer çok fazla yokuşlu bir yerde yaşıyorsanız yokuşları çok hızlı çıkayım derseniz 2000w yeter ama onun dışında 1000w iyidir çünkü w ne kadar kadar yüksek olursa o kadar büyük pil takmak zorunda kalacaksınız ve ağırlık yapacak mendebur lemur bisikletini eleltrkli yapıyordu ben link atayım izleyin
Teşekkür ettim kral buna bakacağım

şahsen gereksiz olur bisikletinizi satıp almak daha mantıklı

Adam akıllı kitler 40-50k dan başlar bende mid drive 1000lik var keyifli ama masraflı bi alet beklentinizw bağlı. Motosiklete dönmüyor öyle 35-40 anca basarsın. Ki o bile tehlikeli fren yok teker ince alet hafif.

kanka bunlar için max hız 25 diyor ya o konuyu anlayamiyom çünkü harbi 25 ise hiç sarmaz yasal kurallardan dolayı mi öyle yazıyolar?
Yasalar gereği orada 25 yazmak zorunda bende rk5 elektrikli bisklet var katlanabilir https://www.trendyol.com/rks/elektrikli-bn5-pro-katlanabilir-bisiklet-siyah-p-302662436?gads=true eskiden 30kmhyi zor görüyordum YTde felan ekran kodunu yazıp hız arttırma yazarsanız orada videolar var bende denedim 25km hızdan sonra normalde gücü kesiyordu şimdi limiti 100 yaptım şimdi ise 40km hızlara çıkabiliyor fakat genel olarak batarya daha az dayanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,191
Üyeler
183,398
Son üye
Fevzi_
Geri