Arama sonuçları: *

1. respondulge

40-45 K bandında sistem

40-45 k lık bir sistem arıyorum oyun için kullanacağım yardımcı olabilir misiniz
  2. respondulge

20-30 k bandı sistem önerisi

Doslar selam i310100f rx6600 sahip bir kasam var küçük ve ısındığı için uğraşmak yerine direkt yeni bir kasaya geçmek istiyorum daha çok işlemci odaklı bir kasa düşünüyorum çünkü dead by daylight dışında çok ekran kartı isteyen oyunlar oynamıyorum Dead by daylight lol oynuyorum genelde canım...
  3. respondulge

Bütçenizi Söyleyin Kasa Önerisi Yapıyım

maks 30 a kadar çıkabilirim 1 tb ssd m var direkt onu takacağım işlemcisi daha ön planda hazır bir sistem arıyorum ama fiyatlar uçmuş
  4. respondulge

Millenicom packet loss

Türknet 600 diyor hocam nası aynı mbps düşüktü ama şuan eskisi gibi lakin paket kaybım var mı anlamıyorum bir kaç site donuyor ama siteden kaynaklı mı internetten mi anlayamıyorum oyun yine aynı öncedende sorun yaşamıyordum bazen internet zayıf olduğu için hafif ping çıkyıordu bir kaç...
  5. respondulge

Fiberix Uydudan Çeken İnternet İyi Midir

Geç gördüm kusura bakma fiberix sadece Antepe özel bir firmaymış sanırım hiç ilgilenmiyorlar pingimde aylar boyunca 300 500 seyrindeydi ben bunu şikayet ettiğimde klasik işte uygulamaları kapatın hiçbir cihazı bağlamayın allah allah yine mi ping var olmaması lazım diyip geçiyorlardı aylar sonra...
  6. respondulge

Çözüldü✓ 2000tl kulaklık önerisi

Başka sitede var mı
  7. respondulge

Çözüldü✓ 2000tl kulaklık önerisi

Bana link atsana hocam
  8. respondulge

1500 bandında kulaklık önerisi

Beyler merhaba 1 yıl önce razer blackshark V2 x aldım kulaklığı biraz yıprattigim için kafama tam oturmuyor buda beni rahatsız ediyor yeni kulaklık alıyorum düzgün kaliteli bir şey yoksa yine razer almayı düşünüyorum
  9. respondulge

1.5-2 k kulaklık önerisi

Beyler 1 yıldır razer blackshark v2 x kullanıyorum ne oldu bilmiyorum kulaklık kafama oturmamaya başladı bende yeni bir kulaklığa geçmeyi düşünüyoruym 1.5 k bandında genel olarak ne önerirsiniz ve bu razerı kaça satarım
  10. respondulge

Windowsu nasıl klonlarım

Dostlar selam harddiskimde bulunan herşeyi ve windowsu ssd me klonlamak istiyorum nasıl yaparım internette araştırdım rufus öneriyorlar ama şuan elimde flash yok
  11. respondulge

Harddisk biosta gözükmüyor

Beyler merhaba yeni bi ssd aldım ama anakartta tek bir m2 slotu olduğu için eski ssd mi harddiske klonladım biostan baktığımda harddisk gözükmüyor sizce nedeni nedir ve bu harddisk windowsu çalıştırır mı ssd klonunu farklı bir dosya olarak kaydetmiş çünkü
  12. respondulge

Yeni bilgisayar mı almalıyım update mi etmeliyim

i310100f - rx6600 - h410mh s2h v3 - t force 16 gb ram - apacer 2000mb yazma okuma değerine sahip m2 ssd - 80 bronz 650 w psu özellikleri 1726563117 Peki kaça satarım ve alsam ne almalıyım
  13. respondulge

Yeni bilgisayar mı almalıyım update mi etmeliyim

Beyler selam şimdiki kasamı aceleye getirip 2 yıl önce almıştım kendisi küçük bir kasa içinde sadece egzoz fanı ve sıvı soğutucum var anakart h410mh s2h v3 16 gb t force ram apacer m2 ssd i310100f ve rx6600 var kasanın hava akışını ayarlamak için yeni kasa almayı düşünüyorum ssdm 250 gb olduğu...
  14. respondulge

Küçük kasa için fan önerisi

Dostlar merhaba küçük bir kasam var içine bir fan ve sıvı soğutucuyu zar zor sığdırabildim sizce bu kasaya fan takılır mı egzoz fanindan başka fan yok ve sicakliyor baya fan önerisi yapar mısınız bütçem maks 1 k
  15. respondulge

2500 Tl 1 Tb veya 500 gb ssd önerisi

Taksit var mı bunda varsa ben göremiyorum gelecek aya almak yerine direkt taksit yapmayı düşünüyoruım
  16. respondulge

Gelecek ay alcam o zaman kadar durursa umarım
  17. respondulge

Beyler merhaba 2 yıldır 250 gb ssd ve 500 gb lik bir harddiskle idare etmeye çalışıyorum ssd yetmiyor artık 2.5 k yı geçmeyecekse 1 tb bi ssd almayı düşünüyorum ama neresi güvenilir hangisi kaliteli bilmiyorum yardımcı olur musunuz şimdiki ssd min markası apacer
  18. respondulge

1k lik kulaklık öneri

eyw 1725566314 eyw
  19. respondulge

1k lik kulaklık öneri

Beyler oyun için 1 k bandında kulaklık önerir misiniz
Geri