Neler Yeni

Millenicom packet loss

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yasin eroğlu
merhabalar millenicom kullanıyorum son 3 gündür packet loss yaşamaktayım çözümü var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Soykan Soycan
Bir kaç gün daha sürer gibi sorun. Ben başka internete geçiş yaptım. Zaten ucuz diye kullandığımız internete taahhüt yok diye her ay zam geçirmeye başlamışlardı. Aradığımda ise taahhüt yapmamışsınız ondan zam yiyor diyor. Yapma ya? Zaten bu yüzden kullanıyoruz internetinizi. GIBIRnet'e geçtim 6 ay 300 lira sabit ödeceyeğim ve taahhüt yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Soykan Soycan
Bu arada az önce lol girdim sanırım düzelmiş bir sorun yaşamadım.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
merhabalar millenicom kullanıyorum son 3 gündür packet loss yaşamaktayım çözümü var mı
bende aynı sorunu yaşıyorum. Türknet'e geçiş yapıyorum, zaten hemen hemen aynı fiyatlar şu anlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Enes bk
bende aynı sorunu yaşıyorum. Türknet'e geçiş yapıyorum, zaten hemen hemen aynı fiyatlar şu anlık
Türknet 600 diyor hocam nası aynı mbps düşüktü ama şuan eskisi gibi lakin paket kaybım var mı anlamıyorum bir kaç site donuyor ama siteden kaynaklı mı internetten mi anlayamıyorum oyun yine aynı öncedende sorun yaşamıyordum bazen internet zayıf olduğu için hafif ping çıkyıordu bir kaç saniyeliğine şimdilik normal

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
Türknet 600 diyor hocam nası aynı mbps düşüktü ama şuan eskisi gibi lakin paket kaybım var mı anlamıyorum bir kaç site donuyor ama siteden kaynaklı mı internetten mi anlayamıyorum oyun yine aynı öncedende sorun yaşamıyordum bazen internet zayıf olduğu için hafif ping çıkyıordu bir kaç saniyeliğine şimdilik normal
1736835418857.png

Sen çok yanlış bakıyorsun dostum. İlk önce altyapı kontrolü için adresini gir ondan sonra böyle bir ekran çıkıyor buradan üye olabilirisin. Ayrıca eğer bir arkadaşının türknet davet kodu ile türknet'e üye olursan 1 ay ikinizde fatura ödemiyorsunuz. Özelden davet kodumu paylaşabilirim isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom düzelmiş olarak gözüküyor o zaman, paket kaybını ben valorant oynadığımdan çok rahat hissedebiliyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yasin eroğlu
Alıntıyı görüntüle
Sen çok yanlış bakıyorsun dostum. İlk önce altyapı kontrolü için adresini gir ondan sonra böyle bir ekran çıkıyor buradan üye olabilirisin. Ayrıca eğer bir arkadaşının türknet davet kodu ile türknet'e üye olursan 1 ay ikinizde fatura ödemiyorsunuz. Özelden davet kodumu paylaşabilirim isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom düzelmiş olarak gözüküyor o zaman, paket kaybını ben valorant oynadığımdan çok rahat hissedebiliyordum.
7 gün oldu düzeleli şuan iyi

Top Bottom