Sağolun gıbırnet kullanıyorum ama ayrıca bu sorun istikrarsız oluo bi oyun yağ gibi akıyo bi packet lossdan oynanmıyo kablolarımızda türktelekom modeminden çıkan kablo 1gigabet desteği olan modem ve benim internetim 100mb paketiTurkcell ise normal ya. Yurtdışı portları hep rezaletti. BF6 ve FC26 çıkınca Turkcell kullananlar 1 ay oyunu oynayamadı. Turkcell oyun, yayın vb. yapmak için berbat bir internet. Sorunları büyük yayıncılar belirtmesine rağmen, Turkcell kıçını kaldırıp düzeltmeye uğraşmıyor.
Bunun dışında küçük bir ISS ise QQS falan ile hız sabitleme yapılabilir. Bağlantıda Bufferbloat testi ve kendi modemimle uyguladıklarım sonrası istikrarlı bir değer aldığımı belirttim. Modemin Wifi 6 olması da şart, Wifi 6 kablosuz ağların bağlantı esnasında interneti felç etmesini çözen teknoloji, maalesef altında kesinlikle sorun yaşanıyor.
Ayrıca internet kablonuz rastgele bir elektrikçiden alındıysa, o ucuz kabloların iç aksanı iyi olmuyor. Daha kaliteli yeni bir kabloya geçilebilir. Amazon'da CAT6, CAT7 ve flat tarzı çok da yer kaplamayan kablolar bayağı ucuz. Veggieg, Ugreen, Kabeldirekt gibi kaliteli markalardan kablo almanızı öneririm. Benim eski kablomun bilgisayara giren kısmı mesela sabitleyicisi kırıktı, kedim dokunur ve internet giderdi.
Ben de Keenetic öneririm. Yazılımı varsayılan olarak istikrarı kendi başına artırıyor. Kablosuz kullanacak olsanız bütçeyi taksitle artırıp Hopper yeni modelini almanızı önerirdim. Şu an o modemi kullanıyorum, altyapım 70/20 ve oyunlardaki ping değerlerim VDSL göre düşük ve istikrarlı.
![]()
Keenetic Speedster DSL Modem
Keenetic Speedster DSL Modem KN-2113 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu model de yenilendi, yeni modellerde bazı donanımlar eski modellere göre daha iyi ve tasarımı yeni. Tasarım ısıyı da iyi atmak adına yapılmış bir şey.
![]()
Keenetic Speedster DSL
AC1200 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 4x1Gbit/s USB2.0keenetic.com.tr
Keenetic ayarlayıp, güncelledikten...
Ben Hopper DSL 75/20 VDSL altyapıda, BF6 50-55 arası sabit ping alıyorum. Bu arada oyun kaynaklı da server hatası alıyorsanız dosya doğrulamayı ve doğrulama sonrası oyun dosyalarına girip, EA hile korumasını onarmayı deneyin.
gıbırnetİnternetiniz nedir?
önerdiğiniz bir internet sağlayıcı var mı? bölgemde fiber varTurkcell ise normal ya. Yurtdışı portları hep rezaletti. BF6 ve FC26 çıkınca Turkcell kullananlar 1 ay oyunu oynayamadı. Turkcell oyun, yayın vb. yapmak için berbat bir internet. Sorunları büyük yayıncılar belirtmesine rağmen, Turkcell kıçını kaldırıp düzeltmeye uğraşmıyor.
Bunun dışında küçük bir ISS ise QQS falan ile hız sabitleme yapılabilir. Bağlantıda Bufferbloat testi ve kendi modemimle uyguladıklarım sonrası istikrarlı bir değer aldığımı belirttim. Modemin Wifi 6 olması da şart, Wifi 6 kablosuz ağların bağlantı esnasında interneti felç etmesini çözen teknoloji, maalesef altında kesinlikle sorun yaşanıyor.
Ayrıca internet kablonuz rastgele bir elektrikçiden alındıysa, o ucuz kabloların iç aksanı iyi olmuyor. Daha kaliteli yeni bir kabloya geçilebilir. Amazon'da CAT6, CAT7 ve flat tarzı çok da yer kaplamayan kablolar bayağı ucuz. Veggieg, Ugreen, Kabeldirekt gibi kaliteli markalardan kablo almanızı öneririm. Benim eski kablomun bilgisayara giren kısmı mesela sabitleyicisi kırıktı, kedim dokunur ve internet giderdi.
Ben de Keenetic öneririm. Yazılımı varsayılan olarak istikrarı kendi başına artırıyor. Kablosuz kullanacak olsanız bütçeyi taksitle artırıp Hopper yeni modelini almanızı önerirdim. Şu an o modemi kullanıyorum, altyapım 70/20 ve oyunlardaki ping değerlerim VDSL göre düşük ve istikrarlı.
![]()
Keenetic Speedster DSL Modem
Keenetic Speedster DSL Modem KN-2113 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu model de yenilendi, yeni modellerde bazı donanımlar eski modellere göre daha iyi ve tasarımı yeni. Tasarım ısıyı da iyi atmak adına yapılmış bir şey.
![]()
Keenetic Speedster DSL
AC1200 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 4x1Gbit/s USB2.0keenetic.com.tr
Keenetic ayarlayıp, güncelledikten...
Ben Hopper DSL 75/20 VDSL altyapıda, BF6 50-55 arası sabit ping alıyorum. Bu arada oyun kaynaklı da server hatası alıyorsanız dosya doğrulamayı ve doğrulama sonrası oyun dosyalarına girip, EA hile korumasını onarmayı deneyin.
Türk NET veya Netspeed. İkisi de ping konusunda iyileştirme yapıyor. Türk NET ₺100 farkla fiberi TT altyapısından veriyor diye biliyorum. Netspeed'e sormanız lazım o konuda tam bilgim yok. Ama yanlış hatırlamıyorsam Milleni falan 200/50, 500/50 falan verebiliyordu. Belki Netspeed falan da öyle bir şey sağlıyordur.önerdiğiniz bir internet sağlayıcı var mı? bölgemde fiber var
netspeedi ilk defa duydum , verdikleri modem nasıl kendim modem almalimiyim , müşteri hizmetleri nasıl ve şuan Turkcellde sık sık kesinti yaşıyorum kablolu veya kablosuz farketmiyor, hatta dün modem kendi kendine restart attıTürk NET veya Netspeed. İkisi de ping konusunda iyileştirme yapıyor. Türk NET ₺100 farkla fiberi TT altyapısından veriyor diye biliyorum. Netspeed'e sormanız lazım o konuda tam bilgim yok. Ama yanlış hatırlamıyorsam Milleni falan 200/50, 500/50 falan verebiliyordu. Belki Netspeed falan da öyle bir şey sağlıyordur.
Ben Netspeed kullanıyorum. Netspeed mesela yerelde Google, Netflix ve RIOT ile anlaşmalı, bunlara en gecikmesiz ağ vb. sağlıyor diye biliyorum. Bir de fiber dışında olay bölgede bitiyor, eğer İstanbul'daysan çok daha iyi değerler alıyorsan. Ben Ankara'da CS2, BF6 50-70 arası, Valorant İstanbul 15ms, Avrupa ise 30-80 arası bölgeye göre.
Küçük firma önerme nedenlerimden biri de sansür konusunu Türk NET kendi DNS veya Netspeed gibi firmalarda, modem, tarayıcı veya ağ bağdaştırıcısı üzerinden Cloudflare geçip bile çözebiliyorsunuz. Ben PC'de Discord'a herhangi bir araç olmadan giriyorum, modem üzerinde cihazlara DNS atıyorum. Ayrıca Keenetic gibi hız sabitleme, profil ayarlama ve DNS ataması basit modemleri de kullanabiliyorsunuz. Büyük firmalar TP-Link ölmesin diye elinden geleni yapıyor ve genelde de modemi satmıyor, size kiralıyor oradan da para alıyor.
Kendileri modem veriyor mu bilmiyorum. Ben çok eskiden geçmiştim ve kendim modem aldım. Açıkçası firmadan modem beklemek yerine, kendinizin Keenetic Hopper DSL almanızı öneririm.netspeedi ilk defa duydum , verdikleri modem nasıl kendim modem almalimiyim , müşteri hizmetleri nasıl ve şuan Turkcellde sık sık kesinti yaşıyorum kablolu veya kablosuz farketmiyor, hatta dün modem kendi kendine restart attı
5.500tl de cok ya , sence modem almaya gerek var mı?Kendileri modem veriyor mu bilmiyorum. Ben çok eskiden geçmiştim ve kendim modem aldım. Açıkçası firmadan modem beklemek yerine, kendinizin Keenetic Hopper DSL almanızı öneririm.
Ben ₺4500-4700 civarındayken galiba aldım. Bence gerek var, iyi bir modemin çok farkını görüyorsunuz. Hopper modeli yeni, donanımı daha gelişmiş ve yazılımsal olarak bence üstüne modem yok. Ayrıca Wifi-6 barındıran modeli. Wifi-6 olmadan kablosuz cihazların bağlandığı bir modem kullanmak, zırt pırt paket kayıplarının artmasına yol açacaktır. Wifi-6 modem her türlü şart yani.5.500tl de cok ya , sence modem almaya gerek var mı?