kaybishuza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 200
merhabalar millenicom kullanıyorum son 3 gündür packet loss yaşamaktayım çözümü var mı
millenicom dan başaksına geçtiysen datbi sıkıntı olmaz anlamadımBu arada az önce lol girdim sanırım düzelmiş bir sorun yaşamadım.
Bendede aynı, başka firmaya geçmek istesem port yok.merhabalar millenicom kullanıyorum son 3 gündür packet loss yaşamaktayım çözümü var mı
Geçişim daha tamamlanmadı.millenicom dan başaksına geçtiysen datbi sıkıntı olmaz anlamadım
bende aynı sorunu yaşıyorum. Türknet'e geçiş yapıyorum, zaten hemen hemen aynı fiyatlar şu anlıkmerhabalar millenicom kullanıyorum son 3 gündür packet loss yaşamaktayım çözümü var mı
Türknet 600 diyor hocam nası aynı mbps düşüktü ama şuan eskisi gibi lakin paket kaybım var mı anlamıyorum bir kaç site donuyor ama siteden kaynaklı mı internetten mi anlayamıyorum oyun yine aynı öncedende sorun yaşamıyordum bazen internet zayıf olduğu için hafif ping çıkyıordu bir kaç saniyeliğine şimdilik normalbende aynı sorunu yaşıyorum. Türknet'e geçiş yapıyorum, zaten hemen hemen aynı fiyatlar şu anlık
Türknet 600 diyor hocam nası aynı mbps düşüktü ama şuan eskisi gibi lakin paket kaybım var mı anlamıyorum bir kaç site donuyor ama siteden kaynaklı mı internetten mi anlayamıyorum oyun yine aynı öncedende sorun yaşamıyordum bazen internet zayıf olduğu için hafif ping çıkyıordu bir kaç saniyeliğine şimdilik normal
Millenicom düzelmiş olarak gözüküyor o zaman, paket kaybını ben valorant oynadığımdan çok rahat hissedebiliyordum.Türknet 600 diyor hocam nası aynı mbps düşüktü ama şuan eskisi gibi lakin paket kaybım var mı anlamıyorum bir kaç site donuyor ama siteden kaynaklı mı internetten mi anlayamıyorum oyun yine aynı öncedende sorun yaşamıyordum bazen internet zayıf olduğu için hafif ping çıkyıordu bir kaç saniyeliğine şimdilik normal
7 gün oldu düzeleli şuan iyiAlıntıyı görüntüle
Sen çok yanlış bakıyorsun dostum. İlk önce altyapı kontrolü için adresini gir ondan sonra böyle bir ekran çıkıyor buradan üye olabilirisin. Ayrıca eğer bir arkadaşının türknet davet kodu ile türknet'e üye olursan 1 ay ikinizde fatura ödemiyorsunuz. Özelden davet kodumu paylaşabilirim isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Millenicom düzelmiş olarak gözüküyor o zaman, paket kaybını ben valorant oynadığımdan çok rahat hissedebiliyordum.