Neler Yeni

Fiberix Uydudan Çeken İnternet İyi Midir

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Enes bk
Öncelikle şahinbey olacak ilçeyi yanlış belirtmişsiniz. Alt yapı çalışması olacağı gözüküyor eğer bir süre beklerseniz GPON dediğimiz alt yapı sistemi kurulacağı belirtilmiş şuan Türkiye deki en kaliteli alt yapı seçeneğidir çalışma tamamlandığı zaman çok kaliteli bir kullanım yaparsınız
Kusura bakmayın hocam isimler birbirine yakın olunca araştırdığınz için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ping olacaktır. Hız olarak emin değilim ama ping'iniz fazla çıkar maalesef.
Eh maalesef fiberi beklicem artik beklerken çıldırmam umarım

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Enes bk
konu açılalı olmuş ama aynı mantıkta çalışan bir internet şirketiyle anlaşma sağlayacağım sizin tecrübeniz nasıl oldu çok sıkıntı çıkardı mı internet

@respondulge
Geç gördüm kusura bakma fiberix sadece Antepe özel bir firmaymış sanırım hiç ilgilenmiyorlar pingimde aylar boyunca 300 500 seyrindeydi ben bunu şikayet ettiğimde klasik işte uygulamaları kapatın hiçbir cihazı bağlamayın allah allah yine mi ping var olmaması lazım diyip geçiyorlardı aylar sonra 3-6 ay arası tam hatırlamıyorum düzeldi ama bu seferde 30-70 arası bir ping alıyordum taşındığım yerde ucuz ve gerçek fiber olduğu için milenicom bağlattım şimdi Konya'dayım buraya taşıttırdım 100 mbps aldım 120 mbps falan geliyor uploudda 8 normalde ama 50 70 arası uploud veriyorlar nedenini hiç sormadım pingimde 40 tan yukarı görmedim daha hiç hep 20 30 civarlarında ama ailem şimdi kablonet çanak fiber gibi bir şey bağlatıcakmış 50 mbps lik evde olsam bakar anlardım nasıl pingi iyi mi kötü mü ama evde değilim artık tek bildiğim ben bir daha fiberden şaşmam artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,879
Üyeler
164,395
Son üye
doguklc07
Top Bottom