Neler Yeni

Fiberix Uydudan Çeken İnternet İyi Midir

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Berk
Zamanında kullanmıştım. Yağmur, rüzgar vb olunca İnternet çöp oluyordu.

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
Eğer adresini paylaşmak istersen senin için detaylı bir kontrol yaparım çalıştığım sistemler üzerinden

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
Eğer adresini paylaşmak istersen senin için detaylı bir kontrol yaparım çalıştığım sistemler üzerinden
ben de köyde yaşıyorum ttnet adsl 6mbps veriyor...yakınlarda yakanet var ama çokda yakın değil 4-5 km ...benim adrese de bir bakabilir misiniz..

türk telekoma ayda bi dilekçe yazıyorum baz istasyonu için...arazi gösteriyoruz yinede yapmıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Enes bk
yani paylaşayim dicem burda sokağın adı bile yok istersen direkt fotoğraf atiyim mapsten evde olmadığım için tam adresi de bilmiyorum sadece taşlıca incillikayada olduğunu biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zamanında kullanmıştım. Yağmur, rüzgar vb olunca İnternet çöp oluyordu.
Hadi ya kötü oldu bak bu

ben de köyde yaşıyorum ttnet adsl 6mbps veriyor...yakınlarda yakanet var ama çokda yakın değil 4-5 km ...benim adrese de bir bakabilir misiniz..

türk telekoma ayda bi dilekçe yazıyorum baz istasyonu için...arazi gösteriyoruz yinede yapmıyorlar
Küçük yerlere yapmıyorlar ya bizim buranın aşağı tarafi 1 km falan köy olarak geçiyor ora fiber gelmiyor bize geliyor süreklidide dilekçe veriyorlsr

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
yani paylaşayim dicem burda sokağın adı bile yok istersen direkt fotoğraf atiyim mapsten evde olmadığım için tam adresi de bilmiyorum sadece taşlıca incillikayada olduğunu biliyorum

Hadi ya kötü oldu bak bu

Küçük yerlere yapmıyorlar ya bizim buranın aşağı tarafi 1 km falan köy olarak geçiyor ora fiber gelmiyor bize geliyor süreklidide dilekçe veriyorlsr
fiber değil ya airfiber...zaten bu airfiber firmaları neden altyapı olan yerlere yatırım yapıyor anlamıyorum asıl altyapı olmayan yerlerdeki insanlar tercih eder air i

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Enes bk

Ekler

• Screenshot_20220730-104222-1.jpg
    Screenshot_20220730-104222-1.jpg
    231.7 KB · Hit: 36
  • Screenshot_20220730-104231-1.jpg
    Screenshot_20220730-104231-1.jpg
    296.9 KB · Hit: 41

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty

çok uzak mesafe tavsiyem olmaz kesinlikle yine 5-6 mbps anca alırsın ve sürekli kesinti yaşarsın boşuna para ödersin ama yine kontrol ederim adres verirsen

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Enes bk
fiber değil ya airfiber...zaten bu airfiber firmaları neden altyapı olan yerlere yatırım yapıyor anlamıyorum asıl altyapı olmayan yerlerdeki insanlar tercih eder air i
Yok zaten burada altyapida yok sıfır

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
Gaziantep/Şehitkamil malazgirt mahallesi 193047 nolu cadde miray park sitesi 28/b daire 1 adres bu hocam
Öncelikle şahinbey olacak ilçeyi yanlış belirtmişsiniz. Alt yapı çalışması olacağı gözüküyor eğer bir süre beklerseniz GPON dediğimiz alt yapı sistemi kurulacağı belirtilmiş şuan Türkiye deki en kaliteli alt yapı seçeneğidir çalışma tamamlandığı zaman çok kaliteli bir kullanım yaparsınız

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,257
İsim
Fatih
Hocam ping olacaktır. Hız olarak emin değilim ama ping'iniz fazla çıkar maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,825
Üyeler
164,565
Son üye
tunajn
Top Bottom