ben de köyde yaşıyorum ttnet adsl 6mbps veriyor...yakınlarda yakanet var ama çokda yakın değil 4-5 km ...benim adrese de bir bakabilir misiniz..Eğer adresini paylaşmak istersen senin için detaylı bir kontrol yaparım çalıştığım sistemler üzerinden
yani paylaşayim dicem burda sokağın adı bile yok istersen direkt fotoğraf atiyim mapsten evde olmadığım için tam adresi de bilmiyorum sadece taşlıca incillikayada olduğunu biliyorumEğer adresini paylaşmak istersen senin için detaylı bir kontrol yaparım çalıştığım sistemler üzerinden
Hadi ya kötü oldu bak buZamanında kullanmıştım. Yağmur, rüzgar vb olunca İnternet çöp oluyordu.
Küçük yerlere yapmıyorlar ya bizim buranın aşağı tarafi 1 km falan köy olarak geçiyor ora fiber gelmiyor bize geliyor süreklidide dilekçe veriyorlsrben de köyde yaşıyorum ttnet adsl 6mbps veriyor...yakınlarda yakanet var ama çokda yakın değil 4-5 km ...benim adrese de bir bakabilir misiniz..
türk telekoma ayda bi dilekçe yazıyorum baz istasyonu için...arazi gösteriyoruz yinede yapmıyorlar
fiber değil ya airfiber...zaten bu airfiber firmaları neden altyapı olan yerlere yatırım yapıyor anlamıyorum asıl altyapı olmayan yerlerdeki insanlar tercih eder air iyani paylaşayim dicem burda sokağın adı bile yok istersen direkt fotoğraf atiyim mapsten evde olmadığım için tam adresi de bilmiyorum sadece taşlıca incillikayada olduğunu biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hadi ya kötü oldu bak bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Küçük yerlere yapmıyorlar ya bizim buranın aşağı tarafi 1 km falan köy olarak geçiyor ora fiber gelmiyor bize geliyor süreklidide dilekçe veriyorlsr
Sokak olmadığı için ben telefondan araştıramadım fazlaEğer adresini paylaşmak istersen senin için detaylı bir kontrol yaparım çalıştığım sistemler üzerinden
çok uzak mesafe tavsiyem olmaz kesinlikle yine 5-6 mbps anca alırsın ve sürekli kesinti yaşarsın boşuna para ödersin ama yine kontrol ederim adres verirsenben de köyde yaşıyorum ttnet adsl 6mbps veriyor...yakınlarda yakanet var ama çokda yakın değil 4-5 km ...benim adrese de bir bakabilir misiniz..
türk telekoma ayda bi dilekçe yazıyorum baz istasyonu için...arazi gösteriyoruz yinede yapmıyorlar
Yok zaten burada altyapida yok sıfırfiber değil ya airfiber...zaten bu airfiber firmaları neden altyapı olan yerlere yatırım yapıyor anlamıyorum asıl altyapı olmayan yerlerdeki insanlar tercih eder air i
Bu şekilde doğru sonuç çıkmaz tam adresi bulabilirsen gönder bakayımSokak olmadığı için ben telefondan araştıramadım fazla
Tamamdır akşam eve gidince atayım tam adresiBu şekilde doğru sonuç çıkmaz tam adresi bulabilirsen gönder bakayım
Gaziantep/Şehitkamil malazgirt mahallesi 193047 nolu cadde miray park sitesi 28/b daire 1 adres bu hocamBu şekilde doğru sonuç çıkmaz tam adresi bulabilirsen gönder bakayım
Öncelikle şahinbey olacak ilçeyi yanlış belirtmişsiniz. Alt yapı çalışması olacağı gözüküyor eğer bir süre beklerseniz GPON dediğimiz alt yapı sistemi kurulacağı belirtilmiş şuan Türkiye deki en kaliteli alt yapı seçeneğidir çalışma tamamlandığı zaman çok kaliteli bir kullanım yaparsınızGaziantep/Şehitkamil malazgirt mahallesi 193047 nolu cadde miray park sitesi 28/b daire 1 adres bu hocam