Arama sonuçları: *

1. Z

A34 mü Xiaomi note 12 mi

10.000 bütcem var, bu telefonların farkları nelerdir? Hangisini önerirsiniz?
  2. Z

1000tl civarı klavye önerisi

60% çok sevmiyorum en küçük tkl olması lazım bu yüzden dk61e'den uzak durdum ama başka seçenek yok gibi
  3. Z

rgb fln çok da önemli değil hatta encoderın renk sadeliğini beğendim. ilk mekanik klavyem switchler hakkında çok bilgim yok. oyun oynayacağımdan kırmızı iyi olur diye düşünmüştüm
  4. Z

https://www.hepsiburada.com/hp-omen-encoder-kablolu-klavye-6yw75aa-p-HBV00000U2D9N?magaza=GpnTeknoloji&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.57.2 bu nasıl hocam? hem switch dışında çok farkı yok gibi hem de bütceme daha uygun. brown switch nasıl olur?
  5. Z

hissiyatta bir fark yok değil mi cs oynayacağım için silver daha iyi olur gibi düşünüyorum
  6. Z

o zaman silver almak daha mantıklı değil mi? tepkime hızı daha fazla
  7. Z

peki silver mı almalıyım red mi? ilk kez mekanik klavye alıyorum, orun için alıyorum
  8. Z

https://www.gaming.gen.tr/urun/188200/xpg-summoner-cherry-mx-red-switch-turkce-q-usb-mekanik-kablolu-gaming-klavye-summoner5a-bkctr/ bu klavyeyi almaya değer mi? almak için bütcemi biraz zorlamam gerek bunun dışında 1k tl civarı önerileriniz var mı? red switch almayı düşünüyorum
  9. Z

DK4 aldım gelince ne yapmalıyım

hocam peki testlerin sonuçlarının iyi mi kötü mü olduğunu nasıl anlayacağım?
  10. Z

sonucun iyi ya da kötü olduğunu nasıl anlayacağım?
  11. Z

Geldiğinde ne gibi testler yapmalıyım, hangi uygulamalardan yapmalıyım?
  12. Z

40000 TL 3D Render Ve Yazılım İçin PC

hocam 2. elde kötü anılarım var, sıfır tercih ediyorum. Özellikle ekran kartı için
  13. Z

tam anlatamamışım bu hafta içinde sipariş verip en yakın zamanda elimde olması lazım. yani ben pc yi bu gün de alabilirim yarın da ne zaman iyi pc bulabilirsem
  14. Z

hocam rtx 3070 li sistem iyi duruyor. bol çekirdekli bir cpu lazım 3d model yapıyorum blenderdan multitask için de iyi olması lazım 2 3 program aynı anda çalışıcak. indirim bekleyemem zaten haftaya sipariş vericem 1 hafta içinde elimde olması gerek. bir de hocam stok soğutucu yeterli olur mu?
  15. Z

hocam kulaklık da kablosuz olursa çok iyi olur benim için rampage mouse bir de o klavyeyi alınca diğer ekipmanlarla birlikte ortalama 28-30k kalıyor kasa için. Nasıl bir sistem olur bu bütceyle? dual monitör olmadı onu da sonra ayarlarım belki.
  16. Z

kablosuz ne olur?
  17. Z

istiyorum öyle bir şey de mümkün gözükmüyor... monitör olarak 1 tane alırsam ekipmandan az kısarsam olmaz mı? bütce arttırmam mı gerek yoksa. 1 kere alıyım rahatlıyım istiyorum pc üzerinden para kazanıyorum ilk kazandıklarımla pc alıp kalanı biriktircem 1658944934 hocam yardımcı olurmusunuz...
  18. Z

çok profesyonel değil usta blenderı rahat bir şekilde kullanabilirsem yeter. rtx 3060 gibi bişey yeter tam tersini yapmak daha mantıklı değil mi?
  19. Z

25-27k ya kasayı alıp kalanla ekipmanı fln tamamlasam olmuyormu, kaç tl lik bir bütce lazımdır bana?
  20. Z

bütcemi çok aşıyor hocam kasaya 20k civarı bir bütce ayırmıştım monitör ve ekipman da lazım çünkü, iyi bir sandalye bile lazım
Top Bottom