bu klavyeyi almaya değer mi? almak için bütcemi biraz zorlamam gerek bunun dışında 1k tl civarı önerileriniz var mı? red switch almayı düşünüyorum
peki silver mı almalıyım red mi? ilk kez mekanik klavye alıyorum, orun için alıyorumKesinlikle deger, 1K butce icin de Dierya DK61E öneririm.
Red.peki silver mı almalıyım red mi? ilk kez mekanik klavye alıyorum, orun için alıyorum
o zaman silver almak daha mantıklı değil mi? tepkime hızı daha fazlaRed.
Silver ile red arasinda daha hizli tepkime disinda bir fark yoktur.
Tepkime hizi istersen al tabii.o zaman silver almak daha mantıklı değil mi? tepkime hızı daha fazla
hissiyatta bir fark yok değil mi cs oynayacağım için silver daha iyi olur gibi düşünüyorumTepkime hizi istersen al tabii.
Yok.hissiyatta bir fark yok değil mi cs oynayacağım için silver daha iyi olur gibi düşünüyorum
bu nasıl hocam? hem switch dışında çok farkı yok gibi hem de bütceme daha uygun. brown switch nasıl olur?
Brown redden cok daha iyidir hissiyat olarak.bu nasıl hocam? hem switch dışında çok farkı yok gibi hem de bütceme daha uygun. brown switch nasıl olur?
rgb fln çok da önemli değil hatta encoderın renk sadeliğini beğendim. ilk mekanik klavyem switchler hakkında çok bilgim yok. oyun oynayacağımdan kırmızı iyi olur diye düşünmüştümBrown redden cok daha iyidir hissiyat olarak.
Bence RGB takintiniz yoksa Encoder alinabilir.
Kırmızı switchin pek bir hissiyatı yok ve elini üstüne koyar koymaz neredeyse algılayan bir switch. O yüzden brown çok daha iyi olur bence.rgb fln çok da önemli değil hatta encoderın renk sadeliğini beğendim. ilk mekanik klavyem switchler hakkında çok bilgim yok. oyun oynayacağımdan kırmızı iyi olur diye düşünmüştüm