Neler Yeni

1000tl civarı klavye önerisi

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
1-2 yıl önce tekrar stoğa geldiğinde xpg summoner red switch almıştım aldıktan 6 ay sonra a tuşu çift basmaya başladı şans işi tabi ama ben olsam bu bütçede hotswap alırdım kafam rahat olurdu en azından bozulduğu zaman şimdi lehimle uğraşsam garantisi gidicek garantiye göndersem fiyatı zamlandı stoğu bitti derdi vs olmaz çünkü bende tam olarak böyle olmuştu dierya dk61e önerimdir gateron optikler cherry klonu diye geçiyor ama cherrynin son yıllardaki kalitesi çok düştü cherryden daha üstün bence

zodiag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mehmet ulu
1-2 yıl önce tekrar stoğa geldiğinde xpg summoner red switch almıştım aldıktan 6 ay sonra a tuşu çift basmaya başladı şans işi tabi ama ben olsam bu bütçede hotswap alırdım kafam rahat olurdu en azından bozulduğu zaman şimdi lehimle uğraşsam garantisi gidicek garantiye göndersem fiyatı zamlandı stoğu bitti derdi vs olmaz çünkü bende tam olarak böyle olmuştu dierya dk61e önerimdir gateron optikler cherry klonu diye geçiyor ama cherrynin son yıllardaki kalitesi çok düştü cherryden daha üstün bence
60% çok sevmiyorum en küçük tkl olması lazım bu yüzden dk61e'den uzak durdum ama başka seçenek yok gibi

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
60% çok sevmiyorum en küçük tkl olması lazım bu yüzden dk61e'den uzak durdum ama başka seçenek yok gibi
başta bende sevmiyordum da mecburen başka bir model yüzde 60a geçmiştim bozulduktan sonra zamanla alıştım. şuan tam boy hayatta kullanamam mesela çok büyük geliyor tkl aslında tam ideal ama tklde de bu bütçede seçenek yok

Serucat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Üçdağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,096