Neler Yeni

40000 TL 3D Render Ve Yazılım İçin PC

zodiag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mehmet ulu
3D ve Render konusunda çalışıyorum bende sana verebileceğim en büyük tavsiye rtx 3080 ve üzeri bir ekran kartı almandır , İşlemci olarak Ryzen 9 5900x tarzı bir işlemci almalısın , ayrıca mümkünse 32 yerine 64gb ram al farkı çok net hissedeceksin.
istiyorum öyle bir şey de mümkün gözükmüyor... monitör olarak 1 tane alırsam ekipmandan az kısarsam olmaz mı? bütce arttırmam mı gerek yoksa. 1 kere alıyım rahatlıyım istiyorum pc üzerinden para kazanıyorum ilk kazandıklarımla pc alıp kalanı biriktircem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çevre birimlerini önce belirlemek daha mantıklı.
hocam yardımcı olurmusunuz? mouse düşük-orta(500-1000) dpi arası ayarlanabilmemi. klavyenin sesi çok önemli değil rahatsız etmesin yeter. kulaklık mikrofonu olsun uzun süre takınca rahatsız etmesin yeter.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
istiyorum öyle bir şey de mümkün gözükmüyor... monitör olarak 1 tane alırsam ekipmandan az kısarsam olmaz mı? bütce arttırmam mı gerek yoksa. 1 kere alıyım rahatlıyım istiyorum pc üzerinden para kazanıyorum ilk kazandıklarımla pc alıp kalanı biriktircem

hocam yardımcı olurmusunuz? mouse düşük-orta(500-1000) dpi arası ayarlanabilmemi. klavyenin sesi çok önemli değil rahatsız etmesin yeter. kulaklık mikrofonu olsun uzun süre takınca rahatsız etmesin yeter.
Kablolu olur derseniz,

Kulaklıklar hakkında bilgiye sahip değilim.
Monitör olarak

Cashback var 525 TL.

zodiag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mehmet ulu
Kablolu olur derseniz,

Kulaklıklar hakkında bilgiye sahip değilim.
Monitör olarak

Cashback var 525 TL.
kablosuz ne olur?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
kablosuz ne olur?
Aynı fiyata,
Daha iyisi.

zodiag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mehmet ulu
hocam kulaklık da kablosuz olursa çok iyi olur benim için
Aynı fiyata,
Daha iyisi.
rampage mouse bir de o klavyeyi alınca diğer ekipmanlarla birlikte ortalama 28-30k kalıyor kasa için. Nasıl bir sistem olur bu bütceyle? dual monitör olmadı onu da sonra ayarlarım belki.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hocam kulaklık da kablosuz olursa çok iyi olur benim için

rampage mouse bir de o klavyeyi alınca diğer ekipmanlarla birlikte ortalama 28-30k kalıyor kasa için. Nasıl bir sistem olur bu bütceyle? dual monitör olmadı onu da sonra ayarlarım belki.
Siz GPU Rendering bazlı mı çalışıyorsunuz yoksa CPU Rendering bazlı mı? i7 12700+ RTX 3070'li bir sistem toplayabiliriz. GPU Rendering yapıyorsanız indirimle RTX 3080 12 GB düşürürseniz o toplanır.

zodiag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mehmet ulu
Siz GPU Rendering bazlı mı çalışıyorsunuz yoksa CPU Rendering bazlı mı? i7 12700+ RTX 3070'li bir sistem toplayabiliriz. GPU Rendering yapıyorsanız indirimle RTX 3080 12 GB düşürürseniz o toplanır.
hocam rtx 3070 li sistem iyi duruyor. bol çekirdekli bir cpu lazım 3d model yapıyorum blenderdan multitask için de iyi olması lazım 2 3 program aynı anda çalışıcak. indirim bekleyemem zaten haftaya sipariş vericem 1 hafta içinde elimde olması gerek. bir de hocam stok soğutucu yeterli olur mu?

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hocam rtx 3070 li sistem iyi duruyor. bol çekirdekli bir cpu lazım 3d model yapıyorum blenderdan multitask için de iyi olması lazım 2 3 program aynı anda çalışıcak. indirim bekleyemem zaten haftaya sipariş vericem 1 hafta içinde elimde olması gerek. bir de hocam stok soğutucu yeterli olur mu?
Sipariş vereceğiniz zaman konu açın o zaman, ben yardımcı olmaya çalışırım yine.
Stok soğutucu intelin trafo işlemcisine malesef yeterli gelmiyor. Onun için kaliteli bir hava soğutma veya sıvı soğutma bakacağız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
Önermicem ama o bütçeye rtx 3070 ti + i5 12600k toplanır. Sadece kasa 20k
Render işlerin varsa 64 GB ram yapmanı tavsiye ediyorum. İntel işlemci kullan bütçene yeten ekran kartıda alırsan zaten yeterli olur. 40k ya bu işleri halledebileceğin bilgisayar rahat toplarsın ama Ram 64 tavsiye ediyorum.

zodiag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mehmet ulu
Sipariş vereceğiniz zaman konu açın o zaman, ben yardımcı olmaya çalışırım yine.
Stok soğutucu intelin trafo işlemcisine malesef yeterli gelmiyor. Onun için kaliteli bir hava soğutma veya sıvı soğutma bakacağız.
tam anlatamamışım bu hafta içinde sipariş verip en yakın zamanda elimde olması lazım. yani ben pc yi bu gün de alabilirim yarın da ne zaman iyi pc bulabilirsem

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Piyasada benzer fiyatta daha iyisi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR