Sagittarius
80+ Silver
O işlemci yetmezÖnermicem ama o bütçeye rtx 3070 ti + i5 12600k toplanır. Sadece kasa 20k
O işlemci yetmezÖnermicem ama o bütçeye rtx 3070 ti + i5 12600k toplanır. Sadece kasa 20k
hocam siz önerin? mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın20kya toplayamazsın 3070ti 12600k 32gb ram ve düzgün yan parçalar ile.
16 GB yetersiz kalır minimum 32GB kullanman gerekli ben 64GB kullanıyorum işlemciyi i7 12700F al i5 kesinlikle yetmez şimdi derler neyi yetmez diye İ5 çoğunlukla oyun için İ7 iş içinhocam ram 16gb yeterli olur mu? birsürü uygulamayı aynı anda çalıştıracağım ve aynı anda render alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de rtx 3060 ın 12gb lık modeli rtx 3060ti ın 8gb lığından daha ucuz, aralarında nasıl bir fark var?
Ekran kartı olarak 3070 Ti olmasına Gerek yok RTX 3060 ta iş görür Render işinde uğraşanlar %60 RTX 2080 Süper kullaniyor 2080 bulunamiyacagi için onun gücünde kart bulmak gereklihocam siz önerin? mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın
tam sistem önerebilir misiniz? hocam16 GB yetersiz kalır minimum 32GB kullanman gerekli ben 64GB kullanıyorum işlemciyi i7 12700F al i5 kesinlikle yetmez şimdi derler neyi yetmez diye İ5 çoğunlukla oyun için İ7 iş için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı olarak 3070 Ti olmasına Gerek yok RTX 3060 ta iş görür Render işinde uğraşanlar %60 RTX 2080 Süper kullaniyor 2080 bulunamiyacagi için onun gücünde kart bulmak gerekli
Benim imzadaki sistem ona göre ama Bütçe çok sorun benim imzadan işlemciyi i7 12700F yap ekran kartı olarak RTX 3060 Ti yaparsan olabilir ama o bütçeyi geçmen gerekecektam sistem önerebilir misiniz? hocam
bütcemi çok aşıyor hocam kasaya 20k civarı bir bütce ayırmıştım monitör ve ekipman da lazım çünkü, iyi bir sandalye bile lazımBenim imzadaki sistem ona göre ama Bütçe çok sorun benim imzadan işlemciyi i7 12700F yap ekran kartı olarak RTX 3060 Ti yaparsan olabilir ama o bütçeyi geçmen gerekecek
25-27k ya kasayı alıp kalanla ekipmanı fln tamamlasam olmuyormu, kaç tl lik bir bütce lazımdır bana?Toplayacağın sıfır sistem seni tatmin etmez, çok fazla donanım eksiğin var. Paran nakitse ikinci el sistemlere yönelebilirsin. Hazırlarda daha çok dengeli olur iş için bulman veya direkt parçaları tek tek alman lazım.
çok profesyonel değil usta blenderı rahat bir şekilde kullanabilirsem yeter. rtx 3060 gibi bişey yeterAM5 bekle eğer profesyonel şekilde render alıyorsan.
tam tersini yapmak daha mantıklı değil mi?İlk once monitor ekipmanlar sandalyeni falan belirle bak ne kadar oluyo geri kalan butce ilede kasa alırsın
Çevre birimlerini önce belirlemek daha mantıklı.çok profesyonel değil usta blenderı rahat bir şekilde kullanabilirsem yeter. rtx 3060 gibi bişey yeter
tam tersini yapmak daha mantıklı değil mi?