Neler Yeni

40000 TL 3D Render Ve Yazılım İçin PC

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yine söylüyorum her şeyi sıfırına zorlamak zorunda değilsiniz. Ana işi tasarım ve yazılım olacak birisine renk doğruluğu daha düzgün bir monitör gerekiyor, bu yüzden oyuncu monitörlerine yönelmemen gerekiyor.

Monitör
Soğutucu
RAM
SSD
Ekran Kartı
  • İkinci elde yaklaşık 10K'ya 3070 bulunabiliyor.
5K gibi bir şey kalıyor galiba, ona da çevre birimlerini toplayabilirsin. İstanbul gibi bir yerdeysen işlemci, RAM vs. gibi deneyip alabileceğin şeyler alıp daha da ucuza mal edebilirsin.

1658997249762.png

Son düzenleme:

zodiag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mehmet ulu
Yine söylüyorum her şeyi sıfırına zorlamak zorunda değilsiniz. Ana işi tasarım ve yazılım olacak birisine renk doğruluğu daha düzgün bir monitör gerekiyor, bu yüzden oyuncu monitörlerine yönelmemen gerekiyor.

Monitör
Soğutucu
RAM
Ekran Kartı
  • İkinci elde yaklaşık 10K'ya 3070 bulunabiliyor.
5K gibi bir şey kalıyor galiba, ona da çevre birimlerini toplayabilirsin. İstanbul gibi bir yerdeysen işlemci, RAM vs. gibi deneyip alabileceğin şeyler alıp daha da ucuza mal edebilirsin.

Alıntıyı görüntüle
hocam 2. elde kötü anılarım var, sıfır tercih ediyorum. Özellikle ekran kartı için

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
tam anlatamamışım bu hafta içinde sipariş verip en yakın zamanda elimde olması lazım. yani ben pc yi bu gün de alabilirim yarın da ne zaman iyi pc bulabilirsem
6600 TL
12572 TL
2671 TL
2560 TL
1672 TL
1200 TL
1338 TL
2120 TL

Toplam 30k civarı bir şey yapıyor burası.

Direkt alınmasını tavsiye ettiğim ürün/ürünler,
İşlemci.
Ram.
Kasa.
Anakart.

İndirim beklenebilecek ürünler,
Sıvı soğutma.
Ekran kartı.

Bütçe yeterse büyük upgrade,

Top Bottom