Arama sonuçları: *

• Users: Mlfz
  • Order by date
  1. M

Verecegim siparis gumruge takilir mi ?

Merhabalar yurtdisindan nuroum v11 adinda bir webcam siparis edecegim webcamin giyati 580tl ama vergilerle 1365tl yapiyor aliexpress den verecegim cunki tr de satilmiyor webcam biliyorsunuz 30 euro siniri var simdi urun tek basina gecmiyor ama vergiler dahil olunca 30 euro yu geciylr gumruge...
  2. M

Yardım Hangisi mouse daha iyi?

Guncel fiyatini bilmiyorum ama ben hlorius model l kullaniyorum ve cok cok memnunum sorun yasamadim cok hafif ve kullanisli glorius model d ye falan bakabilirsin l modelini begenmezsen
  3. M

Yardım Webcam yada kamera onerisi

Merhabalar yayincilik yapiyorum cok izlenen biri degilim 5 10 falan kullandigim webcam konftel cam10 yeterli isik olsa bile fazla tonlama ve netlik kalitesi cok iyi degil yeni webcam alacagim yurtdisi yada yurtici fark etmez max butcem 2.000tl daha yenisin gerek yok demeyin kaliteli is olmadigi...
  4. M

Sorun pc mi internet mi ?

Reis pc yi formatladim ve hangi uygulama olursa olsun yukledikten sonra yayin actim ve sorun goodbyedpi da oldugunu farkettim biraz icindeki dosyalari inceledim icerisinde bitcoin isimli bir dosya buldum suan goodbyedpi disinda nasil discord a girebilirim bulmaya calisiyorum
  5. M

Bufferbloqt grade c diyor iyi mi kotu mu ?
  6. M

8k zamaninda veriyordum ve hicbir sorun yoktu ki zaten suan 6k vermeye calisiyorum oda olmuyor 1 haftada 3 kez format attim yine ayni seyler gercekten biktim
  7. M

Şimdi de yayinda olmamama ragmen fivem de islemciyi %100 kullanmaya basladi kafayi yiyecegim sorun internette olsa bilgisayar da niye boyle sorun var anlamiyorum 1747228966 Yaptim dowload ortlaama 54.77 upload 14.34 cikti 1747228996 Nasil yapcagim 1747229035 Ben suan internet disinda virus den...
  8. M

4k bit verdigimde de ayni sekilde droplar veriyor
  9. M

mei afterburner actim ve cs2 orta ayarlar da ortalama degerler soyle Cpu 80 kullanim Cpu 70 sicaklik Gpu 60 kullanim Gpu 65 max sicaklik Bellek 8gb kullanim Yayin acikken cs2 degerleri budur bu sirada klasik yayin yine droplaniyor hicbirsey yapmiyorken ekran karti 35 40 kullanim sagliyor yayin...
  10. M

Kablolu ile baglaniyorum satin aldigim paket 55 download 15 upload icerikli bende genellikle 53 52 min 48 49 fownload aliyorum upload ise 11 in altina fusmuyor 12 13 14 civarinda
  11. M

Bu sekilde cok oynak seyrediyor 6k veriyorum 2k ya dusuyor 4k ya falan dusuyor bazen kirmizi oluyor falan fistan
  12. M

Merhabalar ben 2024 agustos ayinda İntel arc a750 İ5 12400f 16gb ram 512gb ssd Seklinde bi sistem aldim aldigim ilk zamanlar yayin aciyordum 8k bitrate ve 1080p seklinde drop sorunu yoktu oyunlari rahatlikla oynuyordum yayinlar da cok guzeldi bi sure ara verdim youtube videolari cekmeye...
  13. M

Yardım Pubg mobile yukleyemiyorum

gameloop u apk indirsem sorun olurmu hocam? Güncelleme vs
  14. M

32 bit verisyonunda da pubg mobile indiremiyorum oyun yuklenemedi lutfen tekrar deneyin diyip duruyor baska bi sekilde indirilemiyor mu bu pubg mobile ?
  15. M

Destek sayfalari falan da bos yani herhangi bir destek alamiyorum
  16. M

Yayin falan yapiyorum 1 yila yakindir pc sahibiyim bu siralar acayip sekilde pubg mobile oynamaya basladim ama telefondan oynuyorum yayinlar da zaman gecsin diye de oynamayi dusunuyordum ama gameloop dan pubg mobile indiremiyorum lutfen tekrar deneyiniz diyip duruyor baska nerden indirebilirim...
  17. M

Yayinim neden drop yiyor?

Hallettim reis driver guncel degilmis guncelleyince duzeldi
  18. M

Bahsettigim gibi gpu ve cpu kullanimi 70 80 civarinda cpu sicaklik max 85 gordu gpu 65 gecmiyor fps orta ayarlarda 170 ile 250 civarinda
  19. M

Cpu ve gpu isi degeri kullanim degeri fps bunlara nasil bakacagim oyun oynatken ?
  20. M

Genellikle cs ve fivem oynuyorum (yayinda degilken) %70 ile %90 arasinda cpu ve gpu ilk aldigim zamanlarda hicbir sorun yoktu daha 1 yil gecmeden bu kadar performans düşüşü olacagini sanmiyorum
Geri