Öneri Hangi Klavye Alınır ?

Mlfz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
131
Bütçe
2000

Klavye konusunda profesyonel biri değilim kablolu kablosuz hic farketmez max butcem 2k istediklerim sorun cıkarmasın sesi tok olsun %75 olsun bana yeterli oneriniz varsa onerebilirsiniz benim bulduklarımdan hangisi daha iyidir daha mantıklıdır soylerseniz sevinirim tesekkurler

Bi kac incelemesine baktim genel olarak hem begenilmis hem de begendim ama markasindan biraz cekimserim de arada kaldim fazla
attığın klavyelere güveneceğine buna güven knka bence

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
attığın klavyelere güveneceğine buna güven knka bence
Havit k884 arkadasim kullaniyor ve memnun oldugunu soyledi 6 7 aydir kullaniyormus gameagle strike compact kullanici yorumlarinda fazla bi sikayet gormedim ama onerdigin klavyede 2 ay sonra temassızlık gibi fazla sikayet var ondan aklimi biraz kurcaladi

Bi kac incelemesine baktim genel olarak hem begenilmis hem de begendim ama markasindan biraz cekimserim de arada kaldim fazla
Gameagle daha iyiler.

Genel bir bilgi vereyim ₺500-1300 arası, 3-9 ayda bir ortaya çıkan markaların hepsi kötü fason üretimler. Bunlar çift basma sorunu olan, yay sesli ucuz switch kullanılan ve satıldığı fiyatın çok altında mal edilen ürünler. O yüzden bu bütçelerde membran ve 1-2 marka dışında ürünlere bulaşmayın.

Neyse bu bütçe aralığında en ideal ürün şu.

Tuşlar ışık geçirsin diyorsanız da attığınız Havit veya şunu alın.

Keza manyetik olarak Havit KB904L veya Gamepower Tirus da alınabilir. Manyetik switchlerde çift basma yaşama ihtimaliniz en ucuz versiyonlarında bile çok zor. Sadece bu bütçedeki manyetiklerin gasket yani ses yalıtımı pek olmuyor. O yüzden switch sessiz olsa da klavyenin plastiği, keycapsi ve hava boşlukları ses çıkarıyor. MageGee Sky81 hem kablosuz hem de ses yalıtımı olan bu bütçelerdeki tek ürün diyebilirim.

Gameagle daha iyiler.

Genel bir bilgi vereyim ₺500-1300 arası, 3-9 ayda bir ortaya çıkan markaların hepsi kötü fason üretimler. Bunlar çift basma sorunu olan, yay sesli ucuz switch kullanılan ve satıldığı fiyatın çok altında mal edilen ürünler. O yüzden bu bütçelerde membran ve 1-2 marka dışında ürünlere bulaşmayın.

Keza manyetik olarak Havit KB904L veya Gamepower Tirus da alınabilir. Manyetik switchlerde çift basma yaşama ihtimaliniz en ucuz versiyonlarında bile çok zor. Sadece bu bütçedeki manyetiklerin gasket yani ses yalıtımı pek olmuyor. O yüzden switch sessiz olsa da klavyenin plastiği, keycapsi ve hava boşlukları ses çıkarıyor. MageGee Sky81 hem kablosuz hem de ses yalıtımı olan bu bütçelerdeki tek ürün diyebilirim.
maalesef ki ucuz klavye magduruyum 7 8 ay once 700tl ye leaven k550 aldım simdi bastigimda algilamama cift basma gibi gibi ***** sacma seyler var aynilarini asla tekrar yasamamak icin duzgun birsey almak istiyorum normalde marka takintim yok ama bu olaydan sonra cekimserim o yuzden gamepower gozumu korkutuyor havit k884 ve kb904 hosuma gittiler birbirlerinden farklilar oldukca magegee sky81 de goruntu olarak hosuma gitti onu da simdi arastiracagim

Gameagle daha iyiler.

Hocam biraz arastirdim vesaire galiba kb904l ve sky81 arasinda bi secim yapacagim oneriniz icin tesekkurler peki sizce hangisi bu ikisi arasindan seciminiz ne olurdu ?

gamepower alabilirsin diğerlerini boşver

gamepower alabilirsin diğerlerini boşver
Hocam klavye hakkinda biraz fazla sikayet var ve neredeyse ayni problem hepside tusun basili kalmasi gibi seyler he80 kb904l ye gore daha sans meselesi gibi dusunuyorum risk almak istemem

Hocam klavye hakkinda biraz fazla sikayet var ve neredeyse ayni problem hepside tusun basili kalmasi gibi seyler he80 kb904l ye gore daha sans meselesi gibi dusunuyorum risk almak istemem
ben kullanıyorum bir sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geçen bikaç kişinin magegee klavyesi çalışmıyordu

ben kullanıyorum bir sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geçen bikaç kişinin magegee klavyesi çalışmıyordu
Bende markayı ve modeli ilk defa duydum zaten tasarımı vesaire hosuma gitti ama bi turlu dogru duzgun turk kullanici yorumu bulamadım havit kb904L hala daha mantikli geliyor biraz havit fanı gibi durdum ama alakası yok f/p konusunda basarili buldugum bi marka sadece gamepower he80 dedigim gibi hakkindaki sikayetler ve biraz sansa dayali saglam urun gelmesi gozumu korkuttu tercihim kb904L olacak gibi eger ki fakli bi oneri gelmezse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,154
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri