Arama sonuçları: *

1. U

bilgisayarımı ne kadara satarım ?

Ben de uzun zamandır ilgilenmiyorum hevesim kalmadı artık laptop almak istiyorum rahat hareket edebilmek için o yüzden satmak istiyorum
  2. U

1719534777 Sarı siteden araştırma yaptım en düşük fiyatlandırma üzerinden toplam 8600 gibi bir fiyat çıkıyor
  3. U

9 a koyuyorum o zaman
  4. U

Forum aktif gibi duruyor ama kimse yok
  5. U

9 bine gider gibi yanında 2 gamepad ve klavye hediye veriyorum
  6. U

ekran kartım sapphire rx580 4gb işlemcim ryzen 5 1600 (stok soğutucu) anakartım gigabyte a320m s2h güç kaynağım x power 500 w 80 plus (garantisi var) 2 adet 240 gb ssd 8x8 16gb ram biri xpg biri crosair 18 inç monitör 60hz asus kasa aerocool mini atx rgb
  7. U

F/P akıllı saat önerir misiniz

2 bini aşmayalım
  8. U

F/P akıllı saat önerir misiniz

Telefonum samsung s21fe yanina da bir akillı saat almak istiyorum önerileriniz nelerdir ?
  9. U

turkcell pasaj dan telefon alınır mı ? güvenilirmidir?

ben kablolu jbl kullanıyorum normalde ama bıktım kabloludan kalitesi güzel ama rahatlık açısından önerdiğinize bakıcam
  10. U

umarım bitmez bluetooth kulaklık öneriniz varmıdır yanında samsung buds almayı düşünüyorum
  11. U

1 ay önce akakçe ye baktığım da bu indirimi görmüştüm sonradan kampanyanın bittiğini gördüm biraz önce yine akakçe ye baktım ama görmedim teşekkür ederim . 1716158036 incehesaptan da almayı düşündüm ama en son düşündüğümdü eğer bu ay sonuna kadar amazon da ki kampanya bitmezse amazondan alıcam
  12. U

samsung galaxy s21 fe almayı düşünüyorum araştırdım f/p olarak gayet iyi gözüküyor ama nereden alacağıma karar veremedim max bütçem 18 biraz daha ucuz ama güvenilir bir yerden almak istiyorum mor rengini istiyorum her yerde mor rengi yok yardımcı olabilir misiniz?
  13. U

Reeder s23 pro max telefon nasıldır alınır mı

1700780085 Ben de biraz araştırma yaptım çok kronik sorunu varmış tek artısı ram ve depolaması şuan redmi 9c kullanıyorum reederden bile daha iyi olduğuna eminim o yüzden almaktan vazgeçtim yorumun için teşekkürler
  14. U

Sosyal medya kullanıyorum Kamera Onun haricinde bir sey kullanmıyorum
  15. U

Beyler bayanlar şuan anda reeder de kampanya var bir s23 pro max alana ikinci telefon hediye ben de almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa telefonla ilgili sonuçları benimle paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  16. Amd athlon 3000g işlemci ve gamepower airbender soğutucu

Amd athlon 3000g işlemci ve gamepower airbender soğutucu

Yeni işlemci aldığım için satıyorum Özellikleri: hızı 3.5ghz Ön bellek 4mb Soket am4 Kendi grafik kartı Vega 3 vardır Online ve offline oyunları fazla zorlamadan oynayabilirsiniz harici bir ekran kartınız yoksa sizi idare edebilir soğutucu sağlamdır tüm aparatları mevcuttur rgb...
  17. ümit 2862 magnetic 2d 28 jant bisiklet

ümit 2862 magnetic 2d 28 jant bisiklet

ihtiyaç fazlasıdır temizdir sadece koltuğunda ufak bir deforme vardır ayaklığı hariç her şeyi orijinaldir kusuru yoktur cüzi miktarda pazarlık payı vardır yanında Decathlon marka kilit, pompa ve pas sökücü sprey verilecektir şimdiden hayırlı olsun.
  18. U

gittigidiyor.com dan xbox game pass alınır mı

aldım bakalım ne zamana gelir
  19. U

https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-gamepass-ultimate-ea-play-2-aylik-dijital-kod-tum-paketler-dahil_pdp_796784259 bunu almayı düşünüyorum
  20. U

selamlar gittigidiyor.com dan game pass almayı düşünüyorum baya ucuz çünkü alan var mı? dolandırılmak istemiyorum alan varsa bilgilendirebilir mi hepinize kolay gelsin.
Top Bottom