Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ 1 uzun 2 kısa bip sesi her açılışta

40 k vermedim tekrar toplasam ortalama 40 k eder piyasa hergün artıyo onu demek istedim
  2. B

asus geforce dual rtx 3060 v2 oc 12gb gddr6 ekran kartı - amd ryzen7 5700x işlemci - msi b450 gaming plus max anakart - g.skill ripjaws v ddr4 3600mhz cl18 1.35v dual kit ram 2x8gb - samsung 1tb 980 nvme m2 ssd 3500-3000 okuma-yazma işletim sistemi win11 monitör asus vg259qm 280hz 1 ms 24.5 inch
  3. B

ya ben benzer bi arıza yaşayan birinin forumda çözümü bulduğunu okudum o şahıs biostan csm kapatmış sorunu düzelmiş alakası nedir acaba fikriniz var mı
  4. B

ama speakerı sökersem ilerde başka bi arıza verirse de duyamam ayrıca bu ses ileriye dönük bi arızanın habercisi de olabilir sistem 40 bin lira değerinde garanti dışı kalacak bi arıza olursa çok pahalıya patlar arıza vermeden çözüm bulmam gerek
  5. B

3 farklı mahallede ki 3 evde denedim pc uyarı veriyor arızalı diye vatana götürüyorum teknik serviste fişe takıp çalıştırıyoruz ötmüyor adamlara da yalancı konumuna düşüyordum en son video çekip gösterdim yine de sorun bulamadılar
  6. B

ikiside çalışıyor ramleri tek tek takarak da denedim ramler faal ama uyarı devam ediyor
  7. B

denedim ayrıca ramler oturmazsa görüntü alamam bende böyle bi sorun hiç olmadı ve tüm sistem sorunsuz çalışıyo
  8. B

anakart msi ayrıca hiç bi aksesuar bağlı olmadan tek başına kasayı prize takıp çalıştırınca da aynı sesi veriyo 1659362548 öyle de tüm parçalar test edildi vatan bilgisayarda arızalı parça yok dendi ve sistem tam parformans çalışıyor ben elektriksel bişey olduğunu düşünüyorum ama ispatlayamıyorum
  9. B

1659306951 video desteklenmiyor diye uyarı veriyor atamıyorum 1659307026 tüm testler yapıldı hiç parça arızası görünmüyor her şey tam performans çalışıyor ayrıca mağazada fişe takınca uyarıda vermiyor sadece evde yapıyor
  10. B

Arkadaşlar ben rtx 3060 ve amd ryzen 7 5700x kullanıyorum 2 aylık pc, parçaları ve kasayı vatan bilgisayardan aldım ekran kartını gaming gen tr den aldım, bilgisayarım her açılışta 1 uzun 2 kısa bip sesi veriyor ama her şey düzgün çalışıyor ama arıza sesi vermesi normal değil diyerek vatan...
Top Bottom