Neler Yeni

Çözüldü✓ 1 uzun 2 kısa bip sesi her açılışta

brksteel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
burak çelik
Arkadaşlar ben rtx 3060 ve amd ryzen 7 5700x kullanıyorum 2 aylık pc, parçaları ve kasayı vatan bilgisayardan aldım ekran kartını gaming gen tr den aldım, bilgisayarım her açılışta 1 uzun 2 kısa bip sesi veriyor ama her şey düzgün çalışıyor ama arıza sesi vermesi normal değil diyerek vatan bilgisayara 2 farklı zamanda götürdüm tüm testleri yapıldı hiç bi sorun görünmüyor ayrıca vatan bilgisayarda açılışta bip sesi de yok eve getirip takıyorum bip sesi var evde ki akım yetersiz geliyorsa diye başka eve götürüp taktım yine aynı bip sesi var ama mağaza elektriğinde bu sorun yok bunun çözümünü ve arızanın neden kaynaklandığını bilen var mı?

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Arkadaşlar ben rtx 3060 ve amd ryzen 7 5700x kullanıyorum 2 aylık pc, parçaları ve kasayı vatan bilgisayardan aldım ekran kartını gaming gen tr den aldım, bilgisayarım her açılışta 1 uzun 2 kısa bip sesi veriyor ama her şey düzgün çalışıyor ama arıza sesi vermesi normal değil diyerek vatan bilgisayara 2 farklı zamanda götürdüm tüm testleri yapıldı hiç bi sorun görünmüyor ayrıca vatan bilgisayarda açılışta bip sesi de yok eve getirip takıyorum bip sesi var evde ki akım yetersiz geliyorsa diye başka eve götürüp taktım yine aynı bip sesi var ama mağaza elektriğinde bu sorun yok bunun çözümünü ve arızanın neden kaynaklandığını bilen var mı?
Hocam bu bence bi sorun değil ama emin değilim sesi dinletip video atarsanız daha iyi anlayabiliriz

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam başka bir formda bir arkadaştaysa aynı sorun vardı ve RAM da sorun olduğu çıktı ortaya.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Sorun ekran kartında

brksteel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
burak çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu bence bi sorun değil ama emin değilim sesi dinletip video atarsanız daha iyi anlayabiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

video desteklenmiyor diye uyarı veriyor atamıyorum

Hocam başka bir formda bir arkadaştaysa aynı sorun vardı ve RAM da sorun olduğu çıktı ortaya.
tüm testler yapıldı hiç parça arızası görünmüyor her şey tam performans çalışıyor ayrıca mağazada fişe takınca uyarıda vermiyor sadece evde yapıyor

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

tüm testler yapıldı hiç parça arızası görünmüyor her şey tam performans çalışıyor ayrıca mağazada fişe takınca uyarıda vermiyor sadece evde yapıyor
O zaman evin prizinde sorun olabilir

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq

Hocam videoyu çekip YouTubeye at video linkini burays atarsın

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,499
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bilgisayarı açmadan önce monitörü açıyor musun? Asus anakartlarda monitörü açmadan sistemi açınca da GPU LED yanıyor mesela.

brksteel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
burak çelik
Bilgisayarı açmadan önce monitörü açıyor musun? Asus anakartlarda monitörü açmadan sistemi açınca da GPU LED yanıyor mesela.
anakart msi ayrıca hiç bi aksesuar bağlı olmadan tek başına kasayı prize takıp çalıştırınca da aynı sesi veriyo

Dostum biraz baktım 2 sonuç buldum ya ekran kartı yada ram arızası dediklerini gördüm
öyle de tüm parçalar test edildi vatan bilgisayarda arızalı parça yok dendi ve sistem tam parformans çalışıyor ben elektriksel bişey olduğunu düşünüyorum ama ispatlayamıyorum

Top Bottom