Arama sonuçları: *

1. B

Google Drivede paylaşılan klasörü indirme sorunu

Merhaba, herkese iyi günler dilerim. Google Drive de paylaşılan bir klasörü indirdiğim zaman içindeki dosyalar eksik çıkıyor. Klasörün içindeki klasörlerin bir kaçı eksik oluyor her seferinde Ne yapmam lazım ?
  2. B

Windows 11 Secure Boot açılmama sorunu

Düzeltecem derken bilgisayar çöktü. Mavi ekran alıyorum. Kolpa girdi kod INACSSESABLE_BOOT_DEVİCE. Hayırlı Olsun 1663882297 Şuanda format atıyorum 😑
  3. B

reset factory keys yapınca da Windows açılmıyor.
  4. B

çözüm bulabildin mi kardeşim aynı sorun bende de var da
  5. B

Asus VivoBook. SSD hacmi bana yetmiyor ek HDD veya SSD taka bilirmiyim ?

yok konumuz depolamayı herhangi yolla arttırmak yani m2 de olabilir sata ssd de. Sata ssd almak daha uygun gibime geldi ki boş yuva da varmış dediğinize göre. ama yinede bi açıp bakmak lazım
  6. B

sata ssd yeri var tamam o cepte. M2 yeri (takılı olan dahil) 1 adet yazıyor ama.
  7. B

ben mi yanlış anlatıyorum acaba. Laptopun içinde m2 dışında depolama birimi yok şu anda değil mi. ssd veya hhd için boşluk varmı yani takmak için
  8. B

hertürlü bütce yeter sadece çözüm lazım knk
  9. B

e ozaman bir m2 daha alıp takabilirim
  10. B

kanka beni bi aydınlat gözünü seveyim. 2.5 sata girişi var diyorsun iyi güzel de o girişe sonuçta bir ssd takılacak değil mi. işte o ssd için kasanın içinde yer varmı yani. garip soru sordumsa kusura bakma :D
  11. B

Şuan ki bende takılı olan depolama birimi M2 tipi mi ? yani normal ssd takmam için içeride yer olması gerekmiyormu ?
  12. B

Xiaomi telefona aynı anda hem Redmi Watch hemde AirPods bağlayabilirmiyim ?

Beyler Xiaomi Mi A2 Lite cihazıma hem Mi Watch 2 Lite yi hemde AirPods veya diger bluetooth kulaklığı bağlayabilirmiyim ?
  13. B

X513EAN-K513EA bu kodlu model olduğuna eminmisin ? ikinci olarak sadece m2 olarak mı takviye yapabilirim ? normal SSD için yer yok mu ? 1659392406 yani içerisini söküp bakmadım ama laptopta CD yeri zaten yok ki yerine SSD takayım. İçeride boş yer olduğunu düşünmüyorum.
  14. B

Beyler merhaba. Asus VivoBook X513EAN-K513EA model kodlu bilgisayarım var. İçerisinde dahili olarak (M2 mi yoksa normal SSD mi bilmiyorum) 256GB SSD var ve bu bana birkaç ay kullandıktan sonra yetersiz gelmeye başladı. Yani bilgisayarın depolama alanını nasıl bir yolla arttırabilirim ? şu an...
Top Bottom