Arama sonuçları: *

1. Z

Youtube shorts saçma videolar

her girip çıktığımda siliyorum ama hala at çiftleşmesi falan çıkıyor ya hintçe oluyor ya da arapça. sizde de çıkıyor mu ? yoksa benim hesabımda veya modemimde mi bir şey var ? 1659609057 artık hintilerin ve arapların saçma sapan videolarından bıktım
  2. Z

Virüs bulaştıran , hacklenmemize sebep olan şeyler nelerdir ?

oyuna hile falan indirmeyin, bir antivirüs kullanın, her siteye-linke tıklamayın, bilmediğiniz yerlerden dosya indirmeyin.
  3. Z

Youtube shorts saçma videolar

Shorts'ta gezinirken 1-2 video en son izlediğim videolara benzer videolar çıkıyor sonra aşşağıya indikçe saçma sapan çinli icat videoları, hindistanlı erkeklerin çektiği tiktok videoları ve afedersiniz ama at çiftleşmesi falan çıkıyor bir çözümü yok mu bunun ? İzlediğin videolar ile alakalı...
  4. Z

Papara Black Card Hakkında Aklıma Takılan Soru.

benim kartım 2 ayda gelmişti. geldiğinde ben bile ne sipariş verdiğimi unutmuştum
  5. Z

Öneri FPS türü oyun önerisi

hocam fps demiştim
  6. Z

Ölmek isteyen birine ne dersiniz?

1-Bana ne 2-Durduğun kabahat nefes harcıyorsun
  7. Z

Yardım CS:GO Prime Almaya Değer mi ?

hiç görmedim indirime girdiğini
  8. Z

hocam yıllardır cs go prime fiyatlarına bakıyorum hiç indirime girmedi hep artıyor vakti zamanında alsaydım iyi olurdu :)
  9. Z

Güven faktörü yüksek olunca gerçekten hile,toxic falan az mı geliyor ? Steamda rehberlerde görüyorum bazen profili herkese açık yapın +rep falan atın diyorlar gerçekten etkili mi ? 1659607329 çok değil hafta 1-2 kez falan oynayacağım muhtemelen çünkü okullar açılıyor.
  10. Z

aynı şekilde legit hile oynayıp yıllar boyunca hile yemeyen hilecilerde var. Üstelik youtube'da bunu bir başarı gibi paylaşıyorlar...
  11. Z

Öneri FPS türü oyun önerisi

Steam üzerinden önerirseniz iyi olur. Askeri, taktiksel falan olursa daha iyi olur. Mümkünse hilelerin ve toxiclerin olmadı oyun olursa güzel olur. Bütçe max 200 TL.
  12. Z

arkadaşım takım bulucudan bir lobiye girdiğinde bi tane oyuncu arkadaşımın ip adresini falan yazmıştı. İp grabber falan bir şeyler yazıyordu lobi sohbetinde. Açıkçası birazda bundan korkuyorum ip adresim çalınır falan diye.
  13. Z

benim arkadaşımda düşürmüştü bana hediye etti geçen günlerde 38 TL gibi bir fiyata sattım
  14. Z

Soru yukardaki gibi 250TL'ye değer mi ? Değer ise oyun içinden düşen eşyalar ile kaç ayda oyunun parasını çıkarırım ve hile durumu nedir ?
Top Bottom