Değmez benim kuzenim almıştı tek farkı hileler yok ve optimizasyon bı tık daha güzel ama sen bilirsin ben sordum kuzenime gerek yok dedi bence almaSoru yukardaki gibi 250TL'ye değer mi ? Değer ise oyun içinden düşen eşyalar ile kaç ayda oyunun parasını çıkarırım ve hile durumu nedir ?
Kesinlikle değmez haksız vac ban yiyorsunSoru yukardaki gibi 250TL'ye değer mi ? Değer ise oyun içinden düşen eşyalar ile kaç ayda oyunun parasını çıkarırım ve hile durumu nedir ?
haksız vac olayı da hayatımda görmedim bunu diyen kişiler genelde skinchanger kullanıyoKesinlikle değmez haksız vac ban yiyorsun
knkm haksız vac yok ben 2016 dan beri cs oynuyorum eğer pcnde 3.parti yazılım var ise tespit edilirse vac yersin ben bu güne kadar hiç bir zaman ban yemedimKesinlikle değmez haksız vac ban yiyorsun
uydurma yaniknkm haksız vac yok ben 2016 dan beri cs oynuyorum eğer pcnde 3.parti yazılım var ise tespit edilirse vac yersin ben bu güne kadar hiç bir zaman ban yemedim
ekip olarak gireceksen ve rank kasacaksan değerSoru yukardaki gibi 250TL'ye değer mi ? Değer ise oyun içinden düşen eşyalar ile kaç ayda oyunun parasını çıkarırım ve hile durumu nedir ?
Hocam değer mi bilmem ama sürekli kasa filan düşüyor daha dün yeni çıkan recoil kasasını düşürdüm.Soru yukardaki gibi 250TL'ye değer mi ? Değer ise oyun içinden düşen eşyalar ile kaç ayda oyunun parasını çıkarırım ve hile durumu nedir ?
kesinlikle haklısın brombu arada değer arkadaşım 2 ay önce almasın rağmen çıkan kutu ve skinlerle kendini çok rahat amorti etti eskiden oyun 24 liraysa da kasalar 20 kuruştu
Mesaj otomatik birleştirildi:
haksız vac olayı da hayatımda görmedim bunu diyen kişiler genelde skinchanger kullanıyo
benim arkadaşımda düşürmüştü bana hediye etti geçen günlerde 38 TL gibi bir fiyata sattımHocam değer mi bilmem ama sürekli kasa filan düşüyor daha dün yeni çıkan recoil kasasını düşürdüm.
knkm 12k saat ne ya ben bile 2k saat yaptım12k saatim var yıllar önce yılbaşında 12 TL ye almıştım şimdi bu fiyata alınmaz
Eklemek ister iseniz mesaj atabilirsiniz bir sürü oyun var her türlü konuda yardımcı olabilirim12k saatim var yıllar önce yılbaşında 12 TL ye almıştım şimdi bu fiyata alınmaz
haksız vac olayı da hayatımda görmedim bunu diyen kişiler genelde skinchanger kullanıyo
maçta karşı takımla kavga ettik report bot atıcam gg hesap dedi atmazsan valide sultanını dedim ve 2 saat sonra vac ban yedim bilmeden konuşmasanızknkm haksız vac yok ben 2016 dan beri cs oynuyorum eğer pcnde 3.parti yazılım var ise tespit edilirse vac yersin ben bu güne kadar hiç bir zaman ban yemedim